Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:43, 9. 4. 2012.

| Politika

Reformisti "osvajaju" Beograd

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
visnjic
Aleksandar Višnjić

Dok beogradske stranke obilaze Srbiju, niška Reformistička stranka vodi kampanju u Beogradu, rekao je lider ove stranke Aleksandar Višnjić na skupu u Beogradu.

Okupljenim građanima na Vračaru Višnjić je poručio da su "Srbiji potrebni novi ljudi".

- Sve što imamo na političkoj sceni je istrošeno, ne postoji ni jedna nova, prava ideja. Kao što bi mi medicinari rekli, dijagnoza problema, krize u Srbiji nije dobro postavljena. Mi Reformisti predstavljamo sasvim novu vizionarsku politiku i jesmo političko osveženje. Mi nemamo nikakve tajkune, ne jurimo slepo za EU, nećemo da naša ekonomija zavisi od MMF-a, pa prema tome nemamo nikakve obaveze ni prema kome, samo prema svom narodu - rekao je Višnjić.

U sklopu predizborne kampanje lideri Reformističke stranke obišli su danas i Kragujevac, gde zajedno sa Radničkim pokretom Otpor održali protestni predizborni skup ispred zgrade Suda.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sreten Ranđelović

    10:16 // 24. 4. 2012.

    Osim Komunističke Partije na čelu sa Titovim unukom Josipom(Joškom) Brozom, ni jedan lider političkih strana se ne bori za interes građana Srbije, već za svoje interese i korist. Najveću štetu Srbiji je za ovih 4 godine mandata na vlast donela DS i bivši presednik Srbije Boris Tadić. Oni su samo Srbiju zaddužili do grla, a narod doveli do siromaštva i bede. Zato svi na izbore i svoj glas dajte za Komunističku Patiju(KP) i nećete biti razočarani.

  • Don Johnson

    16:20 // 18. 4. 2012.

    Zaboravili ste da clan u republickoj izbornoj komisiji (RIK) dobija 2 miliona dinara. Za prosle izbore je to bilo oko 25.000 evrica. Tu su i kontrolori izbora koji se salju u inostranstvo i td. 45.000 evra je samo deo ukupne cifre

    • Sreten Ranđelović

      10:22 // 24. 4. 2012.

      Komentar je za svaku pohvalu. međudim, veliki broj građana Srbije su naivni i to nemogu, neznaju ali neće razumeti. Takođe uvek glasaju za DS, koja je srbiju zadužila do grla, a građane Srbije dovela do siromaštva, bede i patnje.

  • Milena

    13:15 // 10. 4. 2012.

    Samo napred, reformisti, Srbiji trebaju nova lica! A i u Beogradu ste izabrali prave ljude! Maja Volk je zena za svaku pohvalu!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: