Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:31, 29. 6. 2012.

| Politika

Svrljig: održana prva sednica novog Veća

Autor:Aleksandar KostićIzvor:Južne vesti
SVRLJIG Opstinsko vece 2012

Danas je održana prva sednica Veća opštine Svrljig u novom sazivu na kojoj je oformljen Štab za žetvu i Organizacioni odbor Belmužijade.

Sednicom je predsedavao predsednik opštine Milija Miletić koji je nove članove Veća upoznao sa prioritetnim ciljevima, a za sekretara je jednoglasno izabrana dipl. pravnik Dejana Mitić, zamenica načelnika Opštinske uprave.

- Opštinsko veće  mora donositi odluke u skladu sa zakonom i u interesu građana, čiji je servis prvenstveno Opštinska uprava. U tom smislu, energično ćemo zahtevati u narednom periodu, da se u svim budžetskim ustanovama poštuje rad, red i disciplina - rekao je Miletić.

Većnici su na današnjoj sednici oformili Štab za žetvu, a za predsednika Štaba izabran je Tomislav Vasić. Za članove su imenovani Tatjana Lazarević, Nebojša Tričković, Milanče Kostić i Zoran Vladimirović.

Dogovoreno je da se odmah sagleda stanje atarskih puteva i izvrši sanacija gde god je potrebno, kako bi se olakšao prilaz, kao i da se okupi što veći broj kombajnera kako bi se posao obavio brzo i efikasno, a istovremeno da bi se, u većoj kunkurenciji, poštovala preporučena cena žetve.

Većnici su izabrali i Organizacioni odbor "Belmužijade“, koja će se održati od 3. do 5. avgusta.

Organizacionim odborom predsedavaće predsednica Skupštine Jelena Trifunović, a njen zamenik biće Zoran Gavrilović, direktor Kulturnog centra. Za čalnove su izabrani Tomislav Vasić, Marko Mladenović, Tatjana Lazarević, Zoran Mihajlović, Sreten Stevanović, Igor Davidović, Miodrag Videnović, Dragan Mitić, Marina Savić, Dragan Budimović i Marko Miladinović.

Članovi Veća opštine Svrljig:

Milija Miletić, predsednik opštine i predsednik Veća

Dejana Mitić, dipl. pravnik, sekretar Veća

članovi:

Dragan Blagojević, privrednik, "Žica prom"
Ivan Blagojević Takaja, privrednik
Tomislav Vasić, radnik
Marko Mladenović, dipl. ekonomista, koordinator Kancelarije za mlade

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • sale

    14:44 // 3. 7. 2012.

    Kacket na glavi vecnika na sastanku?! Ovo samo kod Chumele moze

    • Rke-koke

      13:52 // 4. 7. 2012.

      Ooo, "modna policija" je u nasoj varosici aktivna. Vidi, pazi, na 40 stepeni neko stavio kacket, za svaku osudu jos i neko da se prozove za isti "prekrsaj", da, da...
      Ako malo bolje pregledas sliku na tom kacketu su inicijali tvoje stranke, da li ti to radis protiv svoje stranke?!? Ccc, ccc, ocistice te iz te tvoje stranke za primer kako neuspesno vodis kampanju protiv neistomisljenika.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: