Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:43, 6. 4. 2012.

| Politika

Tadić započeo kampanju u Prokuplju

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
Picture 169

Sa tridesetak minuta zakašnjenja, pred oko hiljadu članova, simpatizera i građana Prokuplja Boris Tadić, predsednik Demokratske stranke, započeo je kampanju za predsednika Srbije.

Obraćajući se okupljenima, Tadić je istakao da je jedino DS sposoban da nastavi put ka Evropskoj uniji i poboljša život naših građana.

- Uvešćemo zemlju u Evropsku uniju, ali nikada nećemo priznati Kosovo i Metohiju. Moramo menjati izgled Srbije zbog naše budućnosti. Govorili su da mi je važnija fotelja od države, evo ja sam dokazao da to nije tako. Dao sam ostavku i izlazim na crtu, da ih pobedim kao i predhodnih nekoliko puta – rekao je Tadić.

On je podsetio da je 2004. kada se prvi put kandidovao za predsednika, kampanju započeo u Prokuplju.

- I tada sam povredio ruku, ali sam pobedio. I sada sam povredio ruku, ali sam više nego siguran da ću ponovo pobediti, a samim tim pobediće i Srbija. Oni ne smeju pobediti, oni su prošlost, sa kojima se ne zna kako će Srbija izgledati. Zbog svega toga, nema šanse da pobede – rekao je Tadić, aludirajući na najvećeg konkurenta u kampanji, Srpsku naprednu stranku.

On je još jednom istakao da je plan za Kosovo i Metohiju imaja četiri tačke i on se neće nikada menjati.

- Držaćemo se tog plana – rekao je Tadić.

takođe je naglasio da je ekonomija centralno mesto njegove politike, da se moraju srušiti sve barijere za sve koji žele da započnu privatan biznis, ali i da pomognu poljoprivredi.

- Od dana statusa kandidata, tri puta je povećan broj upita u Nemačkoj za investicije u Srbiji. To je velika stvar koja će u budućnosti doprineti tazvoju Srbije – dodaje bivši predsednik.

U neformalnom razgovoru, on je rekao da ostavkom na mesto predsednika Srbije, nije se odrekao te funkcije već je spreman da za mesec dana ponovo preuzme odgovornost i stane na čelo zemlje.

- Dan kada čovek odluči koju će školu ili fakultet da upiše, sa kim će započeti život to je dan izbora. Dan izbora je dan kada izabiramo ko smo. Zato na Đurđevdan izaberite sigurnost, izaberite ponosnu Srbiju koja ima status kandidata, najbolje sportiste, izaberite viziju koju imaa Demokratska stranka koja vodi računa o svakom svom građaninu, izaberite Borisa Tadića jer nas čekaju veliki poslovi - završio je Tadić svoj govor pred okupljenim Prokupčanima.

Pored Tadića, na mitingu su govorili Vuk Jeremić, Rasim Ljajić, Vladimir Jovanović i drugi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sreten Ranđelović

    22:15 // 25. 4. 2012.

    Pa tadić ne poštuje ustav Srbije, u kome piše da se niko nemože kandidovati uzastopno tri puta za presednika Srbije. Pitajte ga štaje bilo sa njegovim obećanjem pre 4 godina, kada je obećao u predizbornu kampanju, da će u Srbiju otvoriti nova 200.000 radna mesta. Zar takvom čoveku opet dati glas i poverenje kada se je lagao i ništa od obećanja za 4 godine nije ostvario.

  • ja

    13:57 // 9. 4. 2012.

    Pred oko hiljadu članova, simpatizera i građana Prokuplja predsednik Demokratske stranke započeo je kampanju za predsednika Srbije.

    Kakvi bilo je najmanje 10 hiljada ljudi!!!
    Svašta! JA sam brojao!

  • Jovan

    01:35 // 8. 4. 2012.

    Ovo je bilo toliko strasno i bedno,da nisam video da je neko mogao da razume,sta je ovo DS trebalo da se ovoliko blamira,ili su resili da sto manji broj ljudi vidi ovu sramotu.Kako stvari stoje ovo je najbolji pokazatelj da ce da se stranke desnice vrate na vlast i da spasu ono sto se spasiti moze.To je jedini put

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: