Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:24, 14. 3. 2012.

| Politika

URS počeo kampanju u Nišu

Autor:Aleksandar KostićIzvor:Južne vesti
P140312_13.29_[02]
Lideri URS-a u centru Niša

Ujedinjeni regioni Srbije otpočeli su predizbornu kampanju u Nišu skupom na kome su govorili lideri ove stranke.

U centru grada okupljenima su se obratili predsednik URS-a i kandidat za premijera, Mlađan Dinkić i članovi predsedništva stranke, Verica Kalanović i Branislav Jovanović, koji je i kandidat za gradonačelnika Niša.

Jovanović kaže da će, ukoliko bude izabran za gradonačelnika, nastaviti da radi na razvoju grada.

- Ono što ćemo prvo uraditi je otvaranje dve nove industrijske zone i otvaranje novih i jednakih šansi da svi dobiju nova radna mesta, izgradnja nove “Arene” sa 10.000 mesta i to su naši osnovni ciljevi u narednom periodu, ukoliko na izborima ostvarimo dobar rezultat u gradu - dodao je Jovanović.

Jovanović naglašava da kampanja neće biti agresivna, a da je na njima "samo da podsete građane šta su uradili u prethodnih 8 godina za Niš i građane".

- Srbiji je potrebna mala vlada sa jakim ljudima, jak premijer i jak ministar finansija. - izjavio je Dinkić.

On ističe da bi bilo dobro da lideri stranaka tokom kampanje potpišu sporazum o razbijanju partokratije i uvođenju profesionalnog rada u javnim preduzećima, kao i da mu je drago da tu njegovu inicijativu podržava i Dragan Đilas i to, kako je naveo, "iz konkurentske Demokratske stranke".

Dinkić dodaje da investitori neće sami doći u Srbiju, već su potrebni sposobni ljudi koji će ih ovde dovesti, a kao primer je naveo to da u Nišu do pre 2 godine nije radila industrija, dok je, nakon njegove inicijative, 18 investitora otvorilo nove pogone.

Predizborni skup URS-a u Nišu

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • небојша лековић

    01:13 // 17. 3. 2012.

    Ако ови пређу цензус онда смо ретардирани.

  • Ivan Zivanovic

    16:39 // 15. 3. 2012.

    Ma političari se zezaju sa nama,svaki dan nešto obećavaju već godinama pa ništa,ali oni ne odustaju jer vole SEX tjs da j... narod u zdrav mozak!!! Sve ide za Beograd i njima je do njega i stalo a to što daju neke mrvice i nama pa se mi kao radujemo to je zbog "GLASOVA",Svima bi ja njima dao po motiku pa da se oznoje malo.

  • Južnomoravac

    14:08 // 15. 3. 2012.

    Политичари, који имају амбиције да постану ДРЖАВНИЦИ, морају да се уједине у решавању проблема аутономаштва, неједнаког регионалног развоја, незапослености и исељавања са југа Србије,...
    Предлог :
    (А). Поред Војводине и Београда, у Централној Србији формирати ТРИ региона-покрајине, сваки са по 1,5 милиона становника :
    1.ЗАПАДНИ (Подриње, Западна Морава, Рашка);
    2.ИСТОЧНИ (Шумадија, Подунавље, Тимочка крајина); и
    3.ЈУЖНИ (Крушевац, Ниш, Пирот, Прокупац, Лесковац, Врање)..
    (Б). Да СВИ грађани Србије постану РАВНОПРАВНИ, тако што ће све покрајине добити исте надлежности, али БЕЗ ДРЖАВНИХ атрибута..
    (В).Увести принцип СОЛИДАРНОСТИ, тако што ће богати грађани имати веће порезне стопе, а две најбогатије покрајине издвајати из свог буџета 10%, за најнеразвијенију покрајину.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: