Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:39, 27. 2. 2017.

| Sport

Borbeni Konstantin ipak bez šanse

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Konstantin
Niški košarkaši su postepeno podizali nivo igre tokom utakmice; foto: Vanja Keser

S obzirom na probleme sa igračima i loše rezultate koje beleže ove godine, košarkaši niškog Konstantina pružili su solidan otpor favorizovanom Dunavu u Starim Banovcima, ali zaostatak iz prvog dela nikako nisu mogli da nadoknade.

Najkorisniji igrač je bio Lazar Zorčić sa dabl-dabl učinkom, 20 poena dao je Slobodan Popović, ali su se u strelce upisali i ostali igrači Dunava. Sa druge strane, Nišlije su predvodili Jovan Antić i Slaviša Bogavac sa 17, odnosno 18 poena.

U prvom poluvremenu igrači Konstantina su slabo pogađali sa distance i poludistance, ali u odnosu na prva 3 minuta u toku kojih nisu dali nijedan poen, igrali su bolje. U nastavku je šut krenuo Jovana Antića, dok su "alasi" uglavnom poentirali iz reketa što im je omogućilo da održe veliku razilku. U poslednjoj deonici su niški košarkaši odlično zaigrali i smanjili zaostatak na 13 poena, ali su u poslednja 2 minuta primili čak 9 poena.

Posle 18 kola, košarkaši Konstantina su poslednji u Prvoj ligi sa svega jednom pobedom protiv Smedereva. U sledećem kolu imaće još jedan težak zadatak, kada će dočekati beogradski Dinamik, koji predvodi proslavljeni trener Miroslav Muta Nikolić.

DUNAV - KONSTANTIN 95:75 (28:18, 22:16, 22:19, 23:22)

Hala: Park, Stari Banovci

Sudije: Nemanja Ninković, Nikola Miloradović i Dejan Mizdrak

Dunav: Malidžan 1 (3sk, 2as), Žigon 2 (1as), Valjarević 14 (1sk, 1as), Nenadić 9 (4sk, 2as), Sočanac 9 (6sk, 7as), Rudan (4sk, 2as), Zorčić 15 (10sk, 1as), Vuković 12 (10sk, 3as), Popović 20 (6sk, 1as), Miljković 3 (2sk, 1as), Matijašević 7 (2sk, as) , Pavlović 3 (2sk)

Konstantin: Dojčinović 10 (5sk, 3as), Milojević 2 (1sk), Kostić, Anđelković 4 (1sk, 1as), Stojanović 9 (6sk, 1as), Antić 17 (5sk), Rendal 10 (1sk, 5as), Simović, Bogavac 18 (9sk, 1as), Živković 5 (5sk, 3as)

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vladan

    23:33 // 27. 2. 2017.

    Usloviti Leoni, ili neku sledeću firmu koju država bogato subvencioniše da otvara radna mesta za minimalac, da daje 100.000 evra godišnje za npr. košarkaški klub "Konstantin" sledećih 5 godina, i neće biti problema. Pošto se već država gađa milionima... Možda će onda i gradu da ostane dovoljno da zakrpi par rupa na ulicama...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: