Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:42, 8. 5. 2013.

| Sport

Đukić: "Na pobedu protiv Vojvodine"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
darko-djukic-u-napadu.jpg
Darko Đukić veruje u trijumf; foto: Stefan Komadinić

U subotu, 11. maja od 19h u hali Čair rukometaši Železničara iz Niša dočekuju Vojvodinu u poslednjem kolu Superlige i odlučuje o opstanku u eliti. Desno krilo Železničara Darko Đukić očekuje trijumf.

Železničar u subotu bije najvažniju bitku ove sezone. Nije sada bitno ni što je polusezonu počeo sa -2, ni izgubljen bod u Kostolcu, samo je bitna utakmica sa Vojvodinom. Tenzije rastu, Vojvodina želi titulu, Železničar opstanak, a Niš lep i kvalitetan rukomet. Odlična pozivnica za sve sportske zaljubljenike.

Vojvodini treba pobeda za titulu, Železničaru trijumf osigurava opstanak, bez obzira na ostale rezultate. Novosađani imaju impresivan niz od 17 pobeda za redom, Želja je ovog proleća izgubio od Partizana i remizirao sa Rudarom.

- Spremamo se, fizički smo umorni, ali psihički smo spremni. Znamo šta nas čeka, idemo na pobedu i maksimalno smo motivisani - rekao je Darko Đukić, igrač Železničara.

Ovaj meč zanima i ekipu Partizana jer poraz Vojvođana znači titulu crno-belima. Nišlije ne zanimaju kalkulacije, niti oslanjanje na druge rezultate, gledaju samo u sebe i dan pred utakmicu idu u karantin.

- Svi imamo neke ambicije. Partizan ima, Vojvodina ima, ali mislim da su naše najveće jer je u pitanju opstanak. Nas stvarno ne interesuju drugi klubovi, niti se plašim bilo koga - ističe Đukić.

Igra Vojvodine je već poznata i igračima i treneru Železničara. Pripreme su u jeku, a slabosti i prednosti protivnika se znaju.

- Vojvodina je oslabljena, neće igrati levo krilo, a povređen je i Elezović, pitanje je koliko će moći da igra. Najveća pretnja za nas je njihov golman Abadžić, ali se nikog ne plašimo, igramo svoju igru - kaže mlado desno krilo.

Ulaz u halu će biti besplatan, a kako kažu u niškom klubu, iza klupa će biti mesta za domaće navijače i prijatelje kluba. Najavljen je dolazak i navijača Vojvodine.

- Siguran sam da će hala biti puna, čuo sam da će doći i navijači Vojvodine. Očekujem mnogo publike i navijanja - dodao je Đukić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: