Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:20, 8. 10. 2010.

| Sport

Džudisti Kinezisa žele u plej-of

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Džudisti Kinezisa

NIŠ – Džudisti niškog Kinezisa u subotu u Novom Sadu bore se protiv Slavije i ODŽK Beograda u tromeču prvog kola.

Prošle godine niški džudisti su osvojili drugo mesto u Srbiji, što je bio uspeh veći od očekivanog. Sada kreće nova sezona u Superligi i odbrana drugog mesta u državi, ali i napad na šampionsko mesto.

U tromeču prvog kola Kinezis ide u Novi Sad, gde će se takmičiti sa domaćoj Slavijom i ODŽK Beogradom, braniocem titule.

- Da smo kompletni, bilo bismo protivnici po meri. Ishod će zavisiti od trenutka i sreće – rekao je Mirsad Nurkić, trener Kinezisa.

Zbog povreda u Novom Sadu se neće boriti Nikola Milošević i Uroš Kostadinović.

- I ove godine očekujemo igranje u plej-ofu, a sve zavisi koliko ćemo osposobiti takmičare za borbe. Pored takmičenja u Superligi, očekuje nas i učešće na memorijanom turniru »Zvonko Osmajlić« u Beogradu i Kupu Srbije – rekao je Milovan Bratić, trener Kinezisa.

Od ove godine mečevi će se održati u samo pet kategorija, a ne u sedam kao što je do sada bilo.

- Moramo sada da se prilagodimo smanjenju kategorija, koje najviše ide na štetu Kinezisa. Obrisane su one u kojima je Kinezis bio najjači. Ovo smanjenje pruža šansu ekipama koje nisu imale baš kompletne sastave. Neće biti taktiziranja, samo najbolji će raditi u svojoj kategoriji. Nisam zadovoljan tom odlukom pošto Kinezisu ne odgovara – rekao je Mirsad Nurkić, trener Kinezisa.

Ove godine za Kinezis će u kategoriji do 66 kg nastupati Nikola Lemić i Uroš Kostadinović. U kategoriji do 73 kg su Nemanja Stanković i Nemanja Kostadinović, a u kategoriji do 81 kg su Nenad Vračar i Aleksandar Stamenković. U kategoriji do 90 kg nastupaće Nikola Milošević i Stevan Stamenković, dok su u kategoriji preko 90 kg Miljan Marjanović i Nikola Zuvić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: