Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:02, 28. 12. 2011.

| Sport

Džudo klub Kinezis predstavio spot za himnu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
kinezis, demonio

Najbolji sportski kolektiv Niša za 2011. godinu Džudo klub Kinezis predstavio je spot za himnu kluba "Treniraj!" koju je uradio niški reper Nikola Gligorijević Demonio.

Ova godina ostaće zlatnim slovima ispisana u knjizi Džudo kluba Kinezis. Počela je svečanom proslavom 20 godina rada, a završava se spotom za himnu. Između ta dva događaja džudisti ovog kluba vraćali su se sa medaljama sa državnih i Balkanskih prvenstava, Evropskog studentskog prvenstva, Evropskog i Svetskih kupova, bronze u Superligi i epitetom najboljeg sportskog kolektiva Niša i 3 nominacije za najboljeg sportistu i mladog sportistu.

Himna je niškoj publici predstavljena pred početak trećeg kola Superlige u Nišu kada se Kinezis borio protiv Slavije i ODžK Beograda. Tizer je brzo nakon toga pušten, a sada smo dočekali i vrhunski urađen spot.

- Ova ideja je dugo bila u klubu, a za realizaciju smo uložili dosta truda i rada. Profesori i naši treneri Milovan Bratić i Mirsad Nurkić su jedan segment vođenja kluba krajem prošle godine poverili nama mlađima i mi smo se dokazali. Cilj za ovu godinu je ispunjen, sada idemo dalje - rekao je Mateja Cvetković, sportski direktor Kinezisa.

Tekst i produkciju uradio je poznati niški reper Nikola Gligorijević Demonio koji je prvi niški zastupnik drugog talasa hip-hopa u Srbiji. Njemu nije strano da piše himnu za neki sportski klub jer je 2008. godine snimio himnu i za Klub američkog fudbala "Imperatori". Muziku i aranžman je uradio takođe član Bcrew Records-a, niški producent Radovan Tapušković LikBeatz

- Znamo se sa tim momcima, pa smo spojili lepo i korisno. Zanimljivo je reći da je od tog dogovora do finalnog proizvoda prošlo manje od 48 sati. Muziku i tekst smo iste večeri završili, sutradan ujutru smo snimili i sve imali za manje od dva dana - rekao je Nikola Gligorijević Demonio.

Pored spota i himne za Džudo klub Kinezis, Demonio i Furio Đunta su kao hip-hop duo "BCREW" 1. novembra ove godine izdali novi studijski album naziva "Naša posla", koji možete preslušati na zvaničnom sajtu Demonio Music produkcije, i kupiti u svim bolje snabdevenim cd šopovima širom zemlje.

Džudo klub Kinezis je na svečanoj Skupštini kluba proglasio najbolje među najboljima. Za najboljeg pionira izabran je Andrija Milenković, najbolji kadet je Filip Nurkić. Najbolja među juniorima je Sara Božić, a među seniorima Uroš Kostadinović. Specijalno priznanje za rad i rezultate dobio je Nikola Milošević.

Demonio - Kinezis

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jelena Djordjevic

    13:56 // 29. 12. 2011.

    Hm, i moj komentar je nEpisan na brzinu... eto...

  • Jelena Djordjevic

    13:55 // 29. 12. 2011.

    Kinezisu svaka cast, skidam kapu i sve! Tekst, paaa vidi se da je da nepisan na brzinu, osim ako nisu svi dzudisti fanovi Leticije Kaste...

  • ime i prezime

    23:51 // 28. 12. 2011.

    mislim ok je to za dzudo klub i uspeh, ali cemu promocija repera?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: