Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

FK Čukarički

  • Radnički, fudbal

    Radnički sa novim trenerom dočekuje Čukarički

    Prvi meč sa novim šefom stručnog štaba Slavoljubom Đorđevićem fudbaleri Radničkog iz Niša odigraće u nedelju, 26. novembra kada u 16. kolu dočekuju beogradski Čukarički. Trener tima sa "Čaira" kaže da moraju da naprave neosvojivu tvrđavu od Niša, a dodaje da se ekipi vratio Saša Marjanović koji "može da bude lider koji je ponekad na terenu nedostajao".

    (7) detaljnije
  • Fiorentina

    Fudbaleri Fiorentine stigli u Niš pa odlaze u Leskovac na evropski meč

    Specijalnim čarter letom fudbaleri italijanske Fiorentine stigli su u sredu uveče na Aerodrom "Konstantin Veliki" u Nišu. Oni danas od 18:45 igraju u Leskovcu meč kvalifikacija za Ligu konferencije protiv beogradskog Čukaričkog.

    (4) detaljnije
  • IMG-766fca61532f1cc41ad005d9eba573f2-V

    Liga konferencije u Leskovcu - ulaznice za Čukarički i Fiorentinu od 500 dinara

    Ulaznice za meč četvrtog kola Grupe F Lige konferencije koji će 9. novembra u Leskovcu odigrati beogradski Čukarički i italijanska Fiorentina u prodaji su na sajtu TicketLine -a i , a cene su od 500 do 1.500 dinara. Ulaznice moraju imati i deca do 7 godina, navode na sajtu, jer je utakmica visokog rizika.

    (5) detaljnije
  • IMG-766fca61532f1cc41ad005d9eba573f2-V

    Leskovac prvi put u Ligi konferencije - Čukarički dočekuje Genk

    Večeras od 21 sat Evropa stiže u Leskovac jer će fudbaleri beogradskog Čukaričkog kao domaćini na stadionu "Dubočica" ugostiti belgijski Genk u drugom kolu grupne faze Lige konferencije. Cene karata su od 500 do 1.500 dinara.

    detaljnije
  • IMG-766fca61532f1cc41ad005d9eba573f2-V

    Čukarički se u Leskovcu oprostio od Lige Evrope

    Nisu uspeli fudbaleri beogradskog Čukaričkog da nadoknade zaostatak iz prvog meča i izbore plasman u grupnu fazu Lige Evrope pošto su u revanšu poraženi od grčkog Olimpijakosa rezultatom 3:0 (2:0) na ispunjenom stadionu "Dubočica" u Leskovcu.

    (4) detaljnije
  • stadion Leskovac

    Leskovac dočekuje Evropu - Čukarički protiv Olimpijakosa na "Dubočici"

    Večeras od 20 sati beogradski Čukarički će kao domaćin ugostiti grčki Olimpijakos na stadionu "Dubočica" u Leskovcu u revanšu plej-ofa Lige Evrope. U prvom meču Atinjani su slavili sa 3:1, a Beograđani će pred punim tribinama leskovačkog novog sportskog objekta pokušati da nadokande zaostatak. Milan Lešnjak, šef struke Čukaričkog, kaže da bi bio "zadovoljan remijem, a prezadovoljan pobedom".

    (3) detaljnije
  • IMG-842ede9cbe40ef260496e89777636aa6-V

    Počela prodaja ulaznica za "Evropu u Leskovcu"

    Na sajtu Ticketline u prodaji su karte za revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope koji će beogradski Čukarički kao domaćin odigrati u Leskovcu protiv Olimpijakosa iz Grčke. Meč je u četvrtak, 31. avgusta, a cene karata su od 500 do 1.000 dinara.

    (2) detaljnije
  • Stadion Leksovac

    Stadion u Leskovcu prošao testiranje, slede otvaranje i Evropa

    Novi stadion "Dubočica" u Leskovcu prošao je testove na svim sistemima (VAR tehnologija, reflektori, razglas, semafori, sistem za očitavanje karata i ulaz publike) i može da sačeka ponedeljak, 21. avgust kada će biti odigrana i prva zvanična utakmica. Fudbalski klub Dubočica će u Prvoj ligi tada dočekati Novi Sad, a ubrzo će Leskovac videti i evropski meč pošto će Čukarički 31. avgusta ovde igrati revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

    (8) detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: