Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

FK Radnički Niš

  • David Petrović

    Mladi igrač Radničkog na spisku Ljubinka Drulovića

    Na spisku novog selektora mlade fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinka Drulovića nalazi se i ime odbrambenog igrača Radničkog iz Niša - Davida Petrovića. Petrović i ostali "orlići" nastavljaju borbu za plasman na Evropsko prvenstvo koje će 2025. godine biti u Slovačkoj.

    detaljnije
  • nikola trajkovic, foto jelena misic

    Trener Radničkog: Nemamo sreće, to nas košta plasmana i treba trener da odgovara

    Nakon poraza od Novog Pazara (1:0) u 15. kolu Superlige, trener Radničkog iz Niša Nikola Trajković rekao je da je "ljudima u klubu rekao da veruje u pobedu, da će utakmicu dobiti i da preuzima svu odgovornost ako do toga ne dođe". Dodao je da se oseća prazno, a na pitanje da li podnosi ostavku - odgovorio da "ne želi sada da zvuči senzacionalistički".

    (15) detaljnije
  • fk radnicki, alekasandar pejovic, foto jelena misic

    Radnički poražen na "Čairu" - Novi Pazar odneo sva tri boda

    Niz od četiri utakmice u Superligi bez poraza fudbaleri Radničkog prekinuli su u 15. kolu elitnog ranga pošto su na svom terenu poraženi (1:0) od Novog Pazara. Ovo je sedmi poraz Nišlija, drugi na "Čairu", pa sa 13 bodova iz 14 mečeva zauzimaju 13. poziciju.

    (11) detaljnije
  • Radnički

    Radnički protiv Novog Pazara želi da nastavi niz bez poraza

    Seriju od pet utakmica bez poraza fudbaleri Radničkog iz Niša žele da nastave i u petak, 10. novembra kada na svom "Čairu" dočekuju Novi Pazar u 15. kolu Superlige. Šef stručnog štaba niške ekipe Nikola Trajković kaže da poštuje sastav i igru protivnika, ali očekuje trijumf u Nišu.

    (6) detaljnije
  • Filip Frei

    Filip Frej iz Radničkog: Srce kaže Srbija

    Dobrim partijama ove sezone, u kojoj se Radnički trenutno bori u donjem delu tabele, 22-godišnji Filip Frej je skrenuo pažnju na sebe. Prošle sezone stigao je u Niš, grad odakle su njegovi roditelji otišli u Švajcarsku, a oseća se kao kod kuće, kako je rekao gostujući u emisiji "15 minuta". Prija mu rad sa šefom stručnog štaba Nikolom Trajkovićem, ističe dobru atmosferu u timu i kaže da mu je Srbija bliža srcu.

    (13) detaljnije
  • meraklije, stadion, nis, foto meraklije

    Foto-vest: "Meraklije" ukrasile stadion "Čair"

    Bojama voljenog kluba i svoje navijačke grupe "meraklije" su obojile stadion "Čair", dom fudbalera Radničkog iz Niša. Jugoistočna strana stadiona, gde se nalazi i butik navijača "Reala sa Nišave", dobila je grbove "meraklija" i kluba, a pored je i grafit "Ko nije navijao za niški Radnički, taj ne zna šta je patnja!".

    (5) detaljnije
  • Dragan Rosić, Radnički

    Radnički "izvukao" Zvezdu u Kupu Srbije

    Žrebom u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije odlučeno je da niški Radnički u osmini finala igra sa Crvenom zvezdom u Beogradu. Termin utakmice je 6. decembar.

    (5) detaljnije
  • Radnički

    Radnički čeka protivnika u Kupu, nije u povlašćenoj grupi

    Crvena zvezda, Čukarički, Partizan, Vojvodina, Novi Pazar, Voždovac, kragujevački Radnički i kruševački Napredak su potencijalni rivali Radničkog iz Niša u osmini finala Kupa Srbije. Žreb za ovu fazu najmasonijeg takmičenja je u utorak, 7. novembra u Beogradu.

    detaljnije
  • vanja ilic, radnicki, foto jelena misic

    Drugi remi Radničkog u nizu - Nišlije osvojile bod u Beogradu

    Nakon remija sa Spartakom u Nišu, fudbaleri Radničkog odigrali su nerešeno (1:1) sa Voždovcem u Beogradu u 14. kolu Superlige. Nišlije imaju 13 bodova i nalaze se na 11. poziciji na tabeli.

    (4) detaljnije
  • Radnički

    Radnički u osmini finala Kupa - pobeda u Gornjem Milanovcu

    Golovima Stefana Cvetkovića, Bakarija Nimage i Pavla Ivelje fudbaleri Radničkog pobedili su rezultatom 3:0 (2:0) Metalac u Gornjem Milanovcu u šesnaestini finala Kupa Srbije. Nišlije su obezbedile plasman među 16 najboljih ekipa najmasovnijeg takmičenja.

    (2) detaljnije
  • Radnički

    Radnički se okreće Kupu - sledi duel sa Metalcem u Gornjem Milanovcu

    Plasman među 16 najboljih ekipa u najmasovnijem takmičenju fudbaleri Radničkog iz Niša tražiće u sredu, 1. novembra u Gornjem Milanovcu gde protiv domaćeg Metalca igraju meč šesnaestine finala Kupa Srbije. Niški tim je, kako kaže pomoćnik trenera Milan Stegnjajić, spreman za ovaj susret.

    (1) detaljnije
  • Radnički

    Treći remi Radničkog, drugi na niškom "Čairu"

    Drugu utakmicu zaredom na svom terenu fudbaleri Radničkog iz Niša završili su remijem pošto su u 13. kolu Superlige odigrali nerešeno (1:1) sa Spartakom iz Subotice. Gosti su poveli rano, ali su niški igrači uspeli da dođu do jednog boda, ukupno 12. u sezoni.

    (12) detaljnije
  • Radnički

    Preokret, VAR soba, ofsajd, prečka - Radnički slavio u Lučanima

    Nakon vođstva Mladosti, golovima Miljana Škrbića i Vanje Ilića tokom deset minuta, fudbaleri Radničkog iz Niša ostvarili su treću pobedu u sezoni pošto su u 11. kolu Superlige slavili u Lučanima rezultatom 2:1 (0:1).

    (6) detaljnije
  • vanja ilic, radnicki, foto jelena misic

    Radnički protiv iskusne Mladosti za nove bodove

    Posle dve nedelje pauze fudbaleri Radničkog iz Niša nastavljaju takmičenje u Superligi, a u 11. kolu ih čeka duel sa šestoplasiranom ekipom Mladosti u Lučanima. Utakmica je u nedelju, 22. oktobra od 18 sati, a trener niške ekipe Nikola Trajković kaže da su se njegovi igrači spremni, ali da moraju da nauče da igraju na rezultat.

    (3) detaljnije
  • košarka

    Niški sportski vikend: odbojkaši i košarkašice slavili, Mašinac ubedljivo poražen

    Drugog vikenda oktobra niške ekipe su imale polovičan uspeh - odbojkaši Niša upisali su drugi trijumf u Superligi, odbojkašice Studenta počele su sezonu porazom, Mašinac je pretrpeo još jedan ubedljv poraz, Sinđelić je izgubio od lidera, a fudbaleri Budućnosti su slavili u Popovcu. Košarkašice Studenta, košarkaši Konstantina, Niša, Ratnika i Marinosa su upisali pobede u svojim takmičenjima.

    (3) detaljnije
  • košarka ilustracija lopta

    Niški sportski vikend - prilika za navijanje, ali ne iz fotelje

    Drugi vikend oktobra ljubiteljima sporta iz Niša donosi veliku ponudu u muškoj košarci i meč Srpske lige istok u Popovcu. Dok fudbaleri Radničkog i rukometašice Naise odmaraju, fudbalerke Mašinca, fudbaleri Sinđelića, odbojkaši Niša i odbojkašice Studenta odlaze u goste, u Nišu će moći da se pogledaju brojni mečevi u Prvoj muškoj regionalnoj ligi istok u košarci i duel Studenta i Topolčanke u Prvoj ligi za košarkašice.

    (1) detaljnije
  • Dragan Rosić, Radnički

    Kup Srbije: niški Radnički protiv pretposlednjeg člana Prve lige

    Dok klubovi Super i Prve lige prave pauzu u sezoni zbog obaveza reprezentacije održan je žreb za šesnaestinu finala Kupa Srbije, a jug Srbije tu ima dva predstavnika. Radnički iz Niša će se za osminu finala boriti protiv Metalca u Gornjem MIlanovcu, pretposlednje ekipe Prve lige, a surdulički Radnik sa Radničkim u Sremskoj Mitrovici.

    (2) detaljnije
  • Miljan Škrbić, FK Radnički Niš

    Niški Radnički u poslednjim sekundama ispustio pobedu u srpskom "el klasiku"

    Golom Stanojlovića u 95. minutu fudbaleri Napretka iz Kruševca izborili su remi protiv Radničkog u Nišu u 11. kolu Superlige. Tri gola postigao je niški fudbaler Miljan Škrbić na ovom meču, ali zbog nedozvoljne pozicije nisu mu priznata dva. Pogotkom u 27. minutu Radnički je poveo u derbiju koji ima nadimak srpski "el klasiko", ali je Napredak u poslednjim sekundama došao do boda.

    (27) detaljnije
  • Radnički Radnik

    Srpski "el Klasiko" danas na "Čairu" - Radnički dočekuje Napredak

    Danas od 18 sati na stadionu "Čair" igraće dva stara rivala čiji susreti imaju nadimak srpski "el Klasiko". Niški Radnički ugostiće kruševački Napredak, a šef stručnog štaba Nišlija Nikola Trajković kaže da je pred njegovom ekipom "još jedna utakmica sa imperativom pobede".

    (4) detaljnije
  • radnicki crvena zvezda 5, foto jv jelena misic

    Poraz niškog Radničkog od Zvezde u Beogradu

    Golom Mirka Ivanića u 13. minutu fudbaleri Crvene zvezde savladali su (1:0) Radnički iz Niša u 10. kolu Superlige. Imao je tim iz Niša šansu u 89. minutu, ali je ipak upisao šesti poraz u sezoni.

    (16) detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: