Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:27, 3. 9. 2012.

| Sport

Ilić: "Razočarani, ali idemo dalje"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki-nis,-milos-petrovic.jpg
Foto: crvenazvezdafk.com

Trener Radničkog iz Niša Aleksandar Ilić posle poraza od Crvene zvezde kaže da je ekipa razočarana rezultatom, ali ih to neće ometi u daljem radu i cilju.

Niški Radnički pokazao je na Marakani da želi mesto u Superligi. Mogle su Nišlije da izvuku makar bod protiv Zvezde, ali je Mudrinski u 95. minutu doneo pobedu Zvezdi od 3:2. Radnički je dva puta vodio, Zvezda dva puta izjednačila i na kraju sačuvala sva 3 boda na svom terenu. Imaju za čim da žale niški fudbaleri, imali su izgledne prilike, igrali su sjajno.

- Malo smo razočarani rezultatom, ali idemo napred. Sami smo tome doprineli. Ova igra je proizvod našeg rada u prethdona 2 meseca. Zvezda je ekipa kojoj možeš da nametneš svoj stil igre, ali nismo izdržali do kraja - rekao je Aleksandar Ilić, trener niškog Radničkog.

Narednog vikenda nema takmičenja u Superligi zbog obaveza u reprezentaciji, pa će Nišlije to vreme iskoristiti za uigravanje protiv Smedereva 15. septembra. Ta utakmica bi trebalo da se igra na Čairu, ako budu ispunjeni uslovi.

- Imamo plan prema kom ćemo da se vodimo i da dižemo nivo igre - dodao je Ilić.

aca jovanovic Aleksandar Jovanović; Foto: crvenazvezdafk.com

Dvostruki strelac na meču Aleksandar Jovanović nije krio radost posle odlične partije i dva prelepa gola. Jovanović je doveo Radnički u vođstvo u 5. minutu volej udarcem van šesnaesterca Zvezde (0:1), pa potom u 20. minutu golom glavom (1:2) doneo novu prednost.

- Znali smo da će fudbalerima Zvezde ostaviti traga utakmica sa Bordoom. Mislim da su oni sada u najboljoj formi, imaju dosta mlad tim, ali smo ih dobro proučili. Bilo je super, bii smo ravnopravni protivnici - rekao je Aleksandar Jovanović.

Radnički je primio 3. gol u 95. minutu i tako je izgubio makar bod koji je zaslužio.

- Pet minuta nadoknade je bilo mnogo. Možda smo mogli da igramo zatvorenije, ali smo se "otvorili" jer smo vidlei šansu za pobedu - dodao je Jovanović.

Utakmica Zvezde i Radničkog zatvorila je 4. kolo Superlige u nedelju, 2. septembra. Nekada derbi, sada na dobrom putu da opravda taj raniji epitet.

- Atmosfera je bila odlična, teren je perfektan. Prvi put smo igrali da nije bilo 40 stepeni. Bilo je fenomenalno, zahvaljujem se i našim navijačima koji su nas bodrili - istakao je Aleksandar Jovanović.

Sledi pauza za niške fudbalere i čekanje odluke gde će odigrati duel 5. kola sa Smederevom. Radovi na stadionu Čair ne staju, a ako ispuni uslove do 15. septembra, očekuju se pune tribine Nišlija koji su željni vrhunskog fudbala. A fudbaleri Radničkog sigurno imaju šta da pokažu.

Crvena zvezda - Radnički Niš 3:2

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Milan Stamenkovic

    00:27 // 4. 9. 2012.

    Idemo leeeeeeeee, idemo leeeeeeeeee da pevamo svi bodrimo te realeeeeeeee

  • milos vidojkovic

    21:49 // 3. 9. 2012.

    u srpskom fudbalu dok braca topcidarski blizanci ne pobede sudija ne svira kraj

  • zeljko

    21:34 // 3. 9. 2012.

    Odavno Radnicki nije omao ovako dobru ekipu i trenera, samo bravo momci i napred.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: