Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:25, 28. 11. 2011.

| Sport

Konstantin pobedio Crnokosu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
kk konstantin, ekipa
foto: Neven Obradović

Košarkaši Konstantina pobedili su ekipu Crnokose rezultatom 83:67 (16:16, 21:22, 20:16, 10:29) u 8. kolu Prve B lige i tako došao do drugog mesta na tabeli.

Niški tim je zabeležio novu pobedu u Prvoj B ligi i time došao na dva boda zaostatka za vodećom Mladošću iz Zemuna. Pobedu u Kosjeriću Konstantin je obezbedio odličnom igrom u poslednjoj četvrtini kada je pri rezultatu od 60:58 za domaćina napravio seriju od 15:0.

Najefikasniji u niškoj ekipi bio je Miloš Trailović sa 19 poena i 4 ukradene lopte, dok je Mladen Vitković postigao 13 poena, a u odbrani je imao 6 skokova. Najbolji na terenu bio je Borislav Đurović iz Crnokose koji je postigao 24 poena i za dva poena šutirao 11 od 11 pokušaja, ali to domaćima nije bilo dovoljno da zabeleže pobedu nad Nišlijama.

Konstantin je posle 8 kola na drugom mestu sa 13 bodova sa boljom koš-razlikom od Viva Basketa, Radničkog i Jagodine koji imaju isti broj bodova. U 9. kolu Prve B lige Konstantin će u subotu, 3. decembra od 20h ugostiti Viva Basket u sali OŠ "Duško Radović".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: