Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:41, 25. 9. 2017.

| Sport

Mašinac pao u prvih 10 minuta, u sredu protiv Crvene zvezde

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Masinac fudbalerke
17-godišnjakinja zapečatila sudbinu Mašinca; foto: Vanja Keser

Pauza u prvenstvu nakon samo 2 odigrana kola očigledno je više pogodovala fudbalerkama Vojvodine nego Mašinca, jer su Novosađanke zabeležile prvu pobedu, a Nišlijke prvi poraz u sezoni. Domaće su tokom prvih 10 minuta dva puta tresle mrežu gošći i tako pobedile sa 2:0.

Prvi gol “pao” je već u 4. minutu, nakon kornera Vojvođanki i loše reakcije golmana Maje Jović. Strelac i tog i onog gola koji se desio samo 6 minuta kasnije, bila je 17-godišnja Teodora Burkert, stub odbrane omladinske selekcije Srbije. Drugi pogodak postigla je šutom sa petnaestak metara.

Mašinac je imao šanse nakon toga, ali nijednu nije realizovao, pa je utakmica i završena pobedom domaćih od 2:0. Ovo je prvi poraz Nišlijki u 3 kola, pa su sada 3. na tabeli Super lige.


U sredu Crvena zvezda na Delijskom visu

Već u sredu, 27. septembra od 16 sati, na stadionu na Delijskom visu, fudbalerke Mašinca dočekaće Crvenu zvezdu, njihovog najljućeg rivala na terenu. Ove ekipe su jednom igrale i u pripremnom periodu, na turniru u Makedoniji, a Beograđanke su izašle kao pobednice.

Obe ekipe su ove godine po dva puta pobedile i jednom izgubile, zbog čega su na 2, odnosno 3. mestu. Kako se već godinama takmiče u istom rangu, i pretenduju na vrh tabele, ovi klubovi su veliki rivali.

Tokom prošle sezone crveno-bele su u ligaškom delu 3 puta pobedile, a jednom je bilo nerešeno, ali su im devojke sa Delijskog visa to naplatile u Kupu, jer su ih eleminisale u polufinalu, nakon boljeg izvođenja penala.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: