Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:39, 16. 10. 2017.

| Sport

Penali presudili Radniku u porazu od Partizana

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
FK Radnik stadion Čair
Najbolju šansu za Radnik imao Frensis Keremeh; foto: Vanja Keser

Poništeni gol na startu drugog poluvremena, isključenje trenera Sima Krunića zbog protesta, 7 žutih kartona za domaće i dva penala za goste, viđeni su na Gradskom stadionu u Surdulici, u duelu Partizana i Radnika. Tako je meč 13. kola Super lige završen sa 2:0 u korist crno-belih, pred gostovanje albanskom Skenderbegu u Evroligi.

Na samom početku opasan duel imali su Sejduba Suma i Milan Purović, iz koga je fudbaler Radnika izvukao deblji kraj. On je pokušao da nastavi igru, ali ga je Krunić zamenio već u 14. minutu. Bivši reprezentativac Gvineje doneo je i prvo vođstvo svom timu, sigurnim izvođenjem kaznenog udarca u 19. minutu, pošto je sudija pokazao na belu tačku zato što je Aleksandar Tanasin rukama zadržao Tavambu u kaznenom prostoru.

Nakon toga ni jedan ni drugi tim nisu iskoristili prilike, a do kraja prvog dela jedino uzbuđenje bilo je isključenje Krunića zbog protesta. Odmah na početku drugog dela, nakon kornera pogodak je postigao Filip Ivanović, ali je na tom putu udario reprezentativnog golmana Vladimira Stojkovića, zbog čega je sudija poništio taj gol.

Sem situacije kada je golman Surduličana Ognjen Čančarević oklevao da pošalje loptu saigračima, a Suma naleteo i pogodio stativu, nije bilo zanimljivih situacija do same završnice. U 89. minutu Bratislav Pejčić sapleo je Ognjena Ožegovića u kaznenom prostoru, zbog čega je sudija ponovo dosudio penal, a iskoristio ga je Zoran Tošić.

Radnik je sada pao na 10. poziciju Super lige, a u sledećem kolu otputovaće u Ivanjicu, gde će igrati protiv Javora, pretposlednjeg tima na tabeli.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: