Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:10, 10. 4. 2013.

| Sport

Pismo fudbalera zbog ostavke Bankovića

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki

Fudbaleri niškog Radničkog prosledili su medijima saopštenje u kom se navodi da se zahvaljuju Zoranu Bankoviću na svemu urađenom za klub.

Nakon apela fudbalera Radničkog u kome navode da su u teškoj situaciji i da nisu primili 5 plata i 3 stanarine, potpredsednik kluba Zoran Banković podneo je ostavku jer je "razočaran što ga igrači nisu izdvojili od ostatka članova Uprave".

- Hoćemo javno da se zahvalimo Zoranu Bankoviću na svemu što je uradio za nas. Jedini je iz kluba posle svake pobede dolazio da nam čestita, čak je i izdvajao i lična sredstva za premije. Žao nam je što se pronašao u našem saopštenju, to se na njega nije odnosilo. Iza svega ostalog stojimo kao jedan - navodi se u saopštenju fudbalera Radničkog iz Niša.

Igrači i dalje treniraju i spremaju se sa za utakmicu 23. kola Superlige kada u subotu, 13. aprila dočekuju Donji Srem od 16h na stadionu Čair.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • @hedonist

    13:41 // 11. 4. 2013.

    Hedonist -Ee dečko ,dečko sta li ti lupaš čemu li se nadaš ne moraš da mi pričaš čas istorije taj fakultet sam odavno završio.Naravno da je napravio kad je zaplenio sobe ...A ti tvom čiki bankovicu mozes da ljubis ruku svaki dan ako hoćes ,pošto vidim da ti je svetinja ,ja tolko dno u zivotu još nisam opipao da bih dopustio sebi to poniženje.A to kolko ja imam godina i da li sam balav takodje nije nivo na koji bi se spuštao, a veruj mi od tebe sam u zivotu i više uspeo i uradio.... Pre utakmice pred novinama poljubi mu ruku spasitelju da ti se smeje narod!!!

    • hedonist

      16:44 // 11. 4. 2013.

      svetinja je radnicki!ko je kolko napravio nije tema-radnicki sa bankovicem i bez njega nece biti isto.zivi bili pa videli! a sto se ove maline milovanovic tice,nju nebi siguno vodio po bankovicevim sobama,vockasta imena su mi odbojna!

  • Aca

    07:05 // 11. 4. 2013.

    Dosta s tim Bankovićem, da je sposoban on bi preuzeo Radnički. I njega ćete da terate za 7-8 meseci čim prestane da daje novac a i taj novac koji daje za Radnički verovatno je nekog zakinuo za platu ili za neki m2 površine stana. A verovatno i državu zakida za PDV, a PDV puni budžet a iz budžeta se finansira Radnički.
    Nemojte mnogo da ga hvalite jer čim prestane da daje pare glavnim igračima okrenućete se protiv njega.
    Sve se vrti oko para.

  • Malina Milovanovic

    05:56 // 11. 4. 2013.

    Hedonist ako ti tamo dovodis svalerke nemoj da diras igrace.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: