Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:53, 27. 10. 2013.

| Sport

Pobeda Železničara u poslednjoj sekundi

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
boban-zivkovic,-miljan-manic-protiv-zvezde.jpg
Boban Živković sa 9 golova pomogao u pobedi Železničara; foto: Vanja Keser

Golom Darka Đukića u poslednjoj sekundi rukometaši niškog Železničara pobedili su Napredak u Kruševcu rezultatom 28:27 (15:11) i tako zadržali prvu poziciju i posle 7 kola.

Niški rukometaši vratili su se iz Kruševca sa pobedom nad Napretkom u utakmici gde su "jurili" zaostatak i od 5 golova. U finišu meča Napredak je imao prednost od 27:24, ali su Nišlije uspele da serijom od 4:0 preokrenu rezultat i zabeleže 6. pobedu u sezoni.

Napredak je poveo sa 3:0 na početku meča, a posle je imao i prednost od 10:5 i 11:6. Železničar je smanjio zaostatak na minus 3 (11:8). Na odmor je Napredak otišao sa prednošću od 15:11.

Na početku drugog poluvremena Nišlije su pokušavale da stignu zaostatak, pa su sa 19:14 smanjili na 19:18. Železničar je izjednačio na 22:22, ali se Napredak opet "odlepio" i poveo sa 25:22.

U finišu meča Kruševljani su imali 27:24, ali su serijom od 4:0 u poslednjim minutima i golom u poslednjoj sekundi Darka Đukića rukometaši Železničara ostvarili 6. pobedu u prvenstvu i sa 12 bodova su na prvoj poziciji nakon 7 kola.

U narednom kolu Železničar dočekuje Moravu koja ima samo 3 boda.

NAPREDAK - ŽELEZNIČAR 27:28 (15:11)

NAPREDAK: Radošević, Jovanović, Bojanović 2, Čupković 3, Ćirković 1, Mihajlović 3, Županjac 6 (1), Babić 1, Šukić 2, Rajičić, Gojaković, Miljković 3, Stanojčić, Zubić 5 (3), Stojković 1.

Sedmerci: 4/4
Isključenja: 12 minuta

ŽELEZNIČAR: M. Stojanović, Živković 9 (2), Mitić, Vučićević, Veljković, Manić 2, Mađar 1, Radoničić, Tašković, Damjanović, Basarić 3, N. Stojanović, Pavlović, Đukić 10 (4), Bećirović, Stefanović 3.

Sedmerci: 6/7
Isključenja: 4 minuta

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Marcin L

    16:51 // 28. 10. 2013.

    Vucicevic,Becirovic.....ce date neki gol ?!

  • dejan

    21:33 // 27. 10. 2013.

    Ovakav start Zelja ne pamti ni u najboljim danima,sto samo govori da ovi momci nesto vrede na celu sa dirigentom maestrom Stanojevicem.Svaka cast,ko je sledeci...?

  • B

    17:07 // 27. 10. 2013.

    E tako se osvajaju titule i dobijaju vize za evropska takmicenja. BRAVOBRAVOBRAVO

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: