Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:39, 27. 1. 2017.

| Sport

Prošlogodišnji učesnik regionalne lige gostuje Konstantinu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Košarka Konstantin
Bogavac, najbolji skakač Nišlija nije trenirao, ali se u niškom klubu nadaju da će nastupiti u subotu; Foto: Vanja Keser

Metalac iz Valjeva, tim koji je prošle godine bio jedan od 4 srpska predstavnika u regionalnoj ABA ligi, gostovaće niškom Konstantinu u subotu, 28. januara od 19:30 sati u hali Osnovne škole “Dušan Radović”.

Ekipa na čijem su terenu u jesenjem delu sezone Nišlije primile čak 101 poen, nema sjajne rezultate ove godine, pa su zbog 8 poraza tek 10. na tabeli Košarkaške lige.

Metalac je ekipa koja je sa puno problema ušla u ovu sezonu. No, uspeli su da naprave i tim i rezultate. Njihova najveća odlika je efikasnost, u proseku daju po 80 poena, pucaju iz svih oružja… Imaju i kvalitet i iskustvo i sigurno je da ćemo za rivala imati ozbiljnu i ambicioznu ekipu. No, ni mi nismo bez ambicija, bez obzira što stanje na tabeli to ne pokazuje - kaže trener Konstantina Ivan Simić.

Nastavak takmičenja u prvoj ligi iz ove pozicije ne deluje realno, imajući u vidu da su Nišlije za 14 utakmica pobedile samo jednom. Ipak, oni se ne predaju i kažu da će u svakom od preostalih 12 mečeva ići na pobedu, koliko god da su im šanse male.

Ne odustajemo, ma kako to u ovom trenutku deplasirano zvučalo. Nije lako u ovakvoj situaciji izvući ono najbolje iz sebe, ali mi smo sportisti i u svaki meč ćemo ući sa namerom da ga dobijemo. Metalac je ozbiljan tim, pokazali su to i pobedom nad Dinamikom u prošlom kolu, ali sigurno je da ni mi nismo potrošili sve naše ambicije - priča plejmejker Jovan Anđelković.

Nišlije su svoju jedinu pobedu ostvarile nad Smederevom koje je poslednje, ali je poraz od Beovuka u prošlom kolu došao kao hladan tuš. Oni su priznali da su bili bezvoljni par dana nakon poraza, ali i da je taj period iz njih.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: