Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:20, 7. 10. 2017.

| Sport

Prva liga: futsal okršaji u Nišu i Blacu, Piroćanci igraju u Beogradu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Utakmica u hali "Čair" je poslednja na programu i njom će biti kompletirana tabela za ovu sezonu; foto: Vanja Keser
Nišlijama i Blačanima potrebna pomoć publike; foto: Vanja Keser

Premijere pred domaćom publikom imaće u 2. kolu Prve futsal lige Kalča i Jastrebac. Tako će u sportskoj hali “Čika Duško Jovanović“ u Blacu, 8. oktobra od 18 sati gostovati Nova Pazova, dok će u ponedeljak u istom terminu u “Čairu” Nišlije dočekati Internacional. Novosađani su u prošlom kolu izgubili od Pirota, koji će u subotu od 20:30 gostovati FON-u.

Mladi sastav Kalče je u prošlom kolu uspeo da u poslednjim sekundama remizira sa Smederevom, uprkos tome što su njihovi domaćini imali prednost od 3:1. Igru, koju su imali u završnici tog meča, oni se nadaju da će prikazati i sada, kada će pred svojim Nišlijama dočekati Internacional iz Novog Sada.

Sa druge strane, tim iz Blaca je relativno ubedljivo poražen od novajlija iz Valjeva, pa će ovu priliku iskoristiti za “vađenje fleka”. Njihovi protivnici, kojima je ovo već 4. uzastopna sezona u Prvoj ligi, prošlog vikenda pobedili su FON.

Upravo ova ekipa pokušaće da veže dve pobede na stratu šampionata, ali ne bi trebalo da im to bude lako, s obzirom na to da su i njihovi protivnici uspeli da trijumfuju na svojoj premijeri u Prvoj ligi. Piroćanci su jedine novajlije sa juga u najjačem šampionatu, ali i jedini tim iz ovog dela Srbije, koji je pobedio u prošlom kolu, pa se nadaju da mogu do sličnog uspeha i protiv iskusnog FON-a.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: