Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:57, 25. 2. 2012.

| Sport

Prvi poraz Železničara u 2012. godini

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
IMG_0627

Rukometaši Železničara izgubili su od Radničkog iz Kragujevca rezultatom 35:27 (21:14) u 18. kolu Superlige u hali Čair.

Niški superligaš je posle dva trijumfa i jednog remija upisao prvi poraz u ovoj godini. Drugi put ove sezone poražen je od Radničkog, a ovog puta jednocifrenom razlikom. U prvom susretu bilo je 32:20 za Kragujevčane, a u Nišu su gosti slavili sa 8 golova prednosti.

Igrači "Želje" dobro su počeli, poveli golom Brnjasa, ali su gosti odmah uzvratili. Do 12. minuta domaći su se držali, kada su poslednji put na meču imali nerešen rezultat (6:6). Odbrana niškog tima nije funkcionisala, a u prilog tome ide i podatak da je viđena samo jedna uspešna intervencija golmana. Do 19. minuta na golu je stajao prvi golman Milan Ćućuz koji nije našao rešenje za raznovrsniju igru gostiju, a jedinu odbranu u prvom poluvremenu je upisao Marko Milosavljević. Loša odbrana i greške u napadu su uticali da se Radnički "odlepi" i ima čak 7 golova prednosti (20:13 u 29. minutu).

Veliki udarac za domaće je bila povreda kapitena Vladimira Đurića koji je pred kraj prvog poluvremena napustio igru zbog udarca u nos i nije se više vratio na teren.

Ni u drugom poluvremenu nisu "proradili" golmani koji su za drugih 30 minuta imali 5 odbrana (Ćućuz dve i Pavlović tri). Radnički je povećavao prednost, koja je u 49. minutu došla na najvećih 10 golova razlike. Železničar je u 51. minutu imao i dva igrača više, ali lošim dodavanjima nije iskorišćena ta prednost. Radnički je tako drugi put porazio niški tim, a novu priliku za pobedu pred svojim navijačima Železničar će imati u sredu, 29. februara kada od 18:30h dočekuje Obilić u zaostalom 15. kolu Superlige.

ŽELEZNIČAR: Pavlović Pr. 3 odbrane, Milosavljević 1 odbrana, Ćućuz 2 odbrane, Petković, Jovanović S, Đurić 2, Vasiljević 2, Anđelić, Veljković 2 (2), Mađar 5, Jovanović N. 2, Đukić, Stanković 9, Basarić, Brnjas 4, Stanić.
Sedmerci: 2/2
Isključenja: 10 minuta

RADNIČKI KRAGUJEVAC: Lekić, Zlatanović 14 odbrana, Petrović, Lekić, Stanojević 4, Gavrilović 3, Radenović, Simić 1, Tomić 1, Janićijević, Radojičić 7, Cvetinović 4 (2), Milinčić, Ilić 5, Rajičević 6, Prodanović, Šmigić 4 (1).
Sedmerci: 3/3
Isključenja: 8 minuta

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: