Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:35, 13. 10. 2012.

| Sport

RK Partizan pobedio Ademar u Nišu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
rk-partizan-marjan-nikolovski.jpg
Foto: Marjan Nikolovski

Rukometni klub Partizan zabeležio je prvu pobedu u Ligi šampiona u ovoj sezoni pošto je u niškoj hali Čair savladao Ademar Leon rezultatom 33:31 (17:15).

Niš je ipak doneo sreću crno-belima pošto su ostvarili prvi trijumf u elitnom evropskom tamičenju nakon dva poraza. U mnogo mirnijoj atmosferi nego na prošloj utakmici, Partizan je savladao španskog predstavnika sa...

Od starta meča srpski tim je vodio, uspevao u prvom poluvremenu da održi prednost sve vreme. Partizan je poveo sa 2:0, a u 16. minutu imao i 3 gola prednosti (9:6).

Ni u nastavku meča gosti iz Španije nisu uspevali da nadigraju Partizan koji je nošen publikom na kraju zabeležio važnu pobedu.

Sledeći meč kao domaćin Partizan treba da odigra 18. novembra kada dočekuje Monpelje. Ta utakmica bi takođe trebalo da bude odigrana u hali Čair u Nišu.

- Bez obzira na kvalitet Leona, želeli smo i morali da dobijemo ovu utakmicu. Da ovo nismo dobili, bili bismo u problemu. Biće mnogo bolje u narednim utakmicama - rekao je Nenad Maksić, kapiten Partizana.

Hala nije bila ispunjena jer je i ranije Rukometni klub Partizan najavio da će biti rigoroznije mere bezbednosti i podele karata. Samo na južnoj tribini je bilo organizovanog navijanja, a oko navijača je bilo dvadesetak pripadnika Žandarmerije.

Partizan - Ademar Leon 33:31 (17:15)

Hala Čair, Niš

PARTIZAN: Vasić 7 odbrana (1 sedmerac), Milošević 1, V. Ilić, Mešter 2, Radanović, Pavlović, Maksić 3, Žujović 2, Radovanović 9 odbrana, Kajganić, Radivojević 2 (2), N. Ilić 8, Kostadinović 4, Ivošević 2, Mitrović 7, Marsenić 2.

Sedmerci: 2/2
Isključenja: 8 minuta

ADEMAR LEON: Malumbres 9 odbrana, Kabanas 1, Goni Leoz 3, Karu Marsel 4, Kampos 11 (2), Pineiro, Ruesga 5 (1), Kastro, Kariljo 1, Asanin 3 odbrane, Borges 4, Golubović, Vrazalić 2, Vranješ.

Sedmerci: 3/5
Isključenja: 4 minuta

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • bokande

    15:26 // 14. 10. 2012.

    A sad predsednik Zeleznicara da otkaze gostoprimstvo ako se za nesto pita .Rekoh da je diletant u jednom od proslih komentara.

  • stevcha

    11:37 // 14. 10. 2012.

    BRAVOOO CRNO BELI! NIS PARTIZAN VOLI TO VAS NAJVISE BOLI!

  • Buki

    00:02 // 14. 10. 2012.

    Ma neka Radnicki sutra pobedi Bugare, manite se glodara :)

    • Pera

      11:15 // 14. 10. 2012.

      pa na partizanovu vest li si doso da ih promovises bucko

    • Marijan Gacik

      13:23 // 14. 10. 2012.

      Pu Nis li ste dosli da nam promovisete ta beogradska g....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: