Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:35, 18. 4. 2017.

| Sport

Radnički gostuje u Lučanima na otvaranju plej-ofa

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Još 7 šansi za Radnički da stigne do cilja; foto: Vanja Keser
Još 7 šansi u doigravanju za Radnički da stigne do cilja; foto: Vanja Keser

Nakon lošeg meča, koji su pre nekoliko dana fudbaleri niškog Radničkog odigrali protiv Javora, u utorak, 18. aprila od 19 sati oni će tražiti šansu da poprave svoju igru i učinak u Lučanima protiv Mladosti. Ovim duelom oni če otpočeti doigravanje u kome im je glavni cilj plasman u Evropu.  

Tokom prolećnog dela sezone niški tim je nesumnjivo pokazao da ima kvalitet i kadar za velike domete, ali im se dešavalo da neočekivano loše odigraju protiv slabijih protivnika, a primer za to je i poslednji poraz.

Zato je trener Radničkog Milan Rastavac naglasio da je ovo deo u kome nema mesta bilo kakvim izgovorima i opuštanju, a kao najveći problem u igri protiv Javora istakao manjak agresivnosti.

Svaka utakmica je eliminaciona i ta situacija će izvući maksimum iz svih nas. Prilika pred nama postoji, imamo ambiciju da popravimo plasman, a prva šansa je ova u Lučanima i naravno daćemo sve od sebe da izvučemo što više iz ove utakmice. Mislim da smo spremni i voljni i orni da taj deo svoje obaveze odradimo i da dođemo do cilja - rekao je trener.

Susreti ova dva tima uvek su bili neizvesni, a u mečevima koji su odigrani ove sezone svako je uspeo da pobedi na svom terenu, ali su Nišlije bile ubedljivije.

Ekipu Mladosti sasvim dobro poznajemo. Sa Jovanovićem, Oditom i ostalima u napadu, specijalizovani su za izvođenje kvalitetnih i brzih napada. Jasno je da se to mora sprečiti, da se mora preuzeti kontrola nad posedom, jasno je da se moraju ugrožavati iz svih pozicija, ako želimo da ostvarimo pobedu - kazao je Rastavac.

U sastavu niškog tima mogu se naći svi igrači osim Vladimira Volkova, koji je povređen, a trener Rastavac kaže da je njegov tim spreman i voljan da bude uporniji i agresivniji i na taj način dođe do pobede.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: