Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:00, 24. 2. 2017.

| Sport

Radnik otvara sezonu pred svojom publikom

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik
Nije poznato kada će fudbaleri Radnika nadoknaditi propuštenu utakmicu protiv Metalca; foto: D. M.

Pošto je prvi meč surduličkog Radnika u prolećnom delu sezone odložen zbog vremenskih uslova, oni će je otvoriti na svom stadionu u subotu, 25. februara, od 14 sati, a protivnik je Mladost iz Lučana, koja je u prvom delu prvenstva ostvarila odlične rezultate.

Za razliku od njih, rezultati ekipe iz Surdulice nisu odgovarali njihovim ambicijama. Međutim, dobre partije koje su postigli u pripremnim utakmicama daju im samopouzdanje i veru u bolji nastavak. Protivnik je svakako favorit, trener Radnika Bratislav Živković ih poštuje, ali ima i veru u pozitivan ishod za svoj tim. 

Dolazi nam ekipa koja dugo igra zajedno, ima dobar ukomponovani sastav, dobila je i nove igrače koji daju još veći kvalitet, tako da mogu da kažem da nas očekuje jedna teška utakmica, ali igramo kod kuće, igramo pred svojom publikom pa mislim da smemo obećati dobar fudbal - kaže Živković.

U klubu su odlučili da ulaz na ovu utakmicu bude besplatan da bi tribine bile što punije i da bi svi koji žele mogli da daju podršku svom timu.

Sigurno da se fudbal igra za publiku, a svi znamo kolko Surdulica i ovaj kraj žive za fudbal. Svi sa nestrpljenjem iščekujemo utakmicu u subotu i očekujemo pune tribine, jer će nam podrška navijača biti kao i uvek, zaista potrebna - rekli su u klubu.

Svi fudbaleri su zdravi i zato trener nije hteo da odaje ko će se naći u startnoj postavi, ali je naglasio da je veoma zadovoljan radom svih prvotimaca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: