Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:01, 9. 9. 2017.

| Sport

Radnik želi prvu pobedu na domaćem terenu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Čair
Surduličani su prekjuče odigrali prijateljsku utakmicu, koja je završena pre vremena, zbog povrede glavnog sudije; foto: Vanja Keser

Iako su na strani u dosadašnjem toku sezone beležili solidne rezultate, pogotovu imajući u vidu jačinu rivala, na svom terenu fudbaleri Radnika su svakog puta izgubili. Oni se nadaju da će se to promeniti ovog vikenda, jer ih u subotu, 9. septembra, od 19 sati očekuje duel sa Radom, koji u ovoj sezoni ima sličan učinak kao i oni.

S obzirom na to da do sada nisu uspeli da daju ni jedan gol na svom stadionu, Krunić je rekao da njegov tim oseća veliki psihološki pritisak, koji dodatno raste zbog brojnih povreda koje su ih zadesile. Najnovija u nizu je i ona Francisa Kjeremeha, na koga trener Simo Krunić sigurno neće moći da računa u predstojećem duelu.

Moramo mi da budemo oni pravi, jer ove tri utakmice koje smo igrali kući nismo bili na nivou. Mi ne treba da tražimo ni mane ni prednosti protivnika, moramo da se usredsredimo na svoju igru, da pokušamo da prekinemo neugodni niz koji imamo ovde - kaže Krunić.

Beograđani za sada imaju učinak od 4 poraza, dve pobede, uz jedan remi, ali su gubili od timova koji “pucaju” na gornji deo tabele. Trenutno se nalaze na 12. poziciji Super lige, sa bodom više od Radnika, pa šef struke Surduličana nikako ne sumnja u njihove mogućnosti.

Znamo da je Rad dobra ekipa, sastavljena od dobrih igrača, još su u poslednjim danima prelaznog roka uspeli da se dodatno pojačaju. To je ekipa koja uvek igra dobro, ekipa koja je nezgodna svakom protivniku - priča Krunić.

Karte za meč na Gradskom stadionu mogu se kupiti na dan odigravanja utakmice od 10 do 14 sati na blagajni u centru Surdulice, kao i na blagajni stadiona od 16 sati. Cena ulaznica je 100 dinara za zapadnu tribinu, a 200 za istočnu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: