Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:05, 17. 9. 2012.

| Sport

Rukometaši Partizana ipak u Čairu?

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Narodne novine
partizan-najava-ls.jpg
Foto: rss.org.rs

Nakon razgovora predstavnika Rukometnog kluba Partizan i čelnika Grada Niša sasvim je izvesno da će beogradski klub u hali Čair igrati mečeve Lige šampiona, prenose Narodne novine.

Jedini problem je, kako prenose Narodne novine, održavanje Sajma automobila jer se poklapa sa terminom prve utakmice Partizana u Ligi šampiona kao domaćina.

- Sporna je samo prva utakmica, koju 7. oktobra igramo protiv Flensburga, u terminu u kom je još ranije zakazan Sajam automobila. Ukoliko nam organizatori Sajma izađu u susret i pomere kompletnu manifestaciju za samo jedan dan unapred, biće rešeni svi problemi i igraćemo svih 5 mečeva kao domaćini u Čairu - rekao je za Narodne novine Aleksandar Blagojević, direktor Partizana.

Kako je Blagojević rekao, predstavnici Partizana su naišli na neopisivu srdačnost, entuzijazam i razumevanje vodećih gradskih struktura.

- Pokušaćemo da vratimo Nišlijama tako što ćemo obezbediti besplatan ulaz na mečeve Lige šampiona. Biće tu puno simbolike, vratiće se u Čair Nišlija Nikola Karabatić, dolaze nam u goste najbogatiji klubovi Evrope, a nadam se da, na krilima navijača, možemo i do nekog boda u elitnom takmičenju. Veliku pomoć u organizaciji utakmica pružiće nam Rukometni klub Železničar. Slika iz Čaira će, preko televizija "Arena sport", "Eurosport" i, najverovatnije RTS-a, otići u celu Srbiju i Evropu - dodao je Blagojević, a prenose Narodne novine.

Najverovatnije, konačan odgovor biće poznat sutra.

Partizan je u grupi sa ekipama Monpelje, Čehovski Medvedi, Flensburg, Ademar Leon i Hamburg.

Prvi meč kao domaćin Partizan igra 7. oktobra kada dočekuje Flensburg. 13. oktobra sledi duel sa Ademarom, a zatim, 18. novembra dolazak Monpeljea. Meč između Partizana i ekipe Čehovski Medvedi je na programu 2. decembra. Na kraju, 16. februara 2013. godine Partizan dočekuje Hamburg.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikola Stiojanovic

    17:56 // 23. 12. 2014.

    Ne navija se samo za zvezdu i partizan u celoj SRBIJI drugi klubovi izgleda ne postoje!!!!!

  • Neko Treci!

    20:39 // 19. 9. 2012.

    Pre sam bio na Naisu, kada smo oformili navijacku grupu Naisa Fans, ali realno je to, da treba da se smisljaju nove pesme za svaki od tih klubova, posto svako od njih ima drugaciji naziv. Kada bi svi bili "Radnicki", kao sto je npr. u Kragujevcu, odbojka, kosarka, vaterpolo, fudbal, ne znam za rukomet. E onda bi sigurno isle i Meraklije, barem ja tako mislim, RK RADNICKI NIS je u drugu Ligu, kada bude us'o u Prvu, sigurno ce da se navija za njega. A ovako, Zelja, Naisa, Konstantin, sve mora da se smislja novo i onda moze da se desi i do podele. Moje misljenje, izvinite ako gresim.

  • Luka

    01:22 // 19. 9. 2012.

    Thedoktor je sve rekao. Da dodam, niko vas ne tera da gledate, vec ako vam je stalo do klubova iz Nisa dodjite nekad da gledate Zelju, Naisu, KK Konstantin, za promenu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: