Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:15, 19. 8. 2013.

| Sport

Rukometaši Železničara čekaju baraž za Superligu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
milosavljevic-i-becirovic.jpg
Slobodan Milosavljević i Miralem Bećirović

U sredu, 21. avgusta u Kragujevcu od 19h rukometaši Železničara iz Niša igraju sa beogradskim BASK-om utakmicu baraža za Superligu.

Rukometaše iz Niša očekuje meč sezone i to pre početka sezone. Železničar je dobio priliku da se vrati u Superligu odustajanjem Zaječara, ali moraće da savlada BASK iz Beograda.

Tim će sa klupe predvoditi Miroslav Džeri Đorđević i kondicioni trener Mihajlo Kostić, a pomagaće i Slobodan Milosavljević, direktor kluba.

- Ekipa na početku nije bila ista kao i sada, ali priključili su se Ognjen Kajganić, Bojan Stefanović, Miljan Manić, Darko Đukić, a sada smo jači za Bećirovića. Mogu da kažem da je 99% ekipe spremno, ali nećemo moći da računamo na Davora Basarića, dok je Ivan Veljković povredio zadnju ložu - istakao je Đorđević.

Za niške rukometaše postoji samo jedan cilj.

zeleznicar Ognjen Kajganić, Miroslav Džeri Đorđević, Slobodan Cobi Milosavljević i Miralem Bećirović - Cilj je da nastavimo gde smo stali prošle polusezone. Teško je kada je prva utakmica pre sezone i najvažnija za celu sezonu. Šteta što je mnogo blizu, nadam se da ćemo ispuniti sve što se očekuje od nas. Ne želim da razmišljam o drugom, već samo o plasmanu u Superligu - optimističan je Ognjen Kajagnić, jedan od najboljih igrača iz prethodne polusezone.

Železničar će biti pojačan pivotom Miralemom Bećirovićem, koji je u Niš stigao iz Izraela.

- Zadovoljan sam što sam došao u klub, danas sam stigao u Niš. Nadam se da ću igrati u sredu - bio je kratak Bećirović.

Njemu je Kajganić u ime igrača na konferenciji za medije poželeo dobrodošlicu u Železničar. Za Bećirovića treba da stigne sertifikat, ali kako kaže direktor kluba Milosavljević, to bi trebalo da se reši do utakmice.

Železničar bi trebalo da se pojača i za Vladimira Tomića, koji je prošle sezone igrao upravo u timu protiv kog se Želja sreće u baražu, BASK-u.

- Njegova je lična odluka da li će doći pre utakmice ili posle i da li će igrati u BASK-u. Danas bi trebalo da javi šta je odlučio - rekao je Slobodan Cobi Milosaveljević, direktor Železničara.

Železničar i BASK su dobili šansu da se sledeće godine nađu u Superligi kroz baraž nakon odustajanja Zaječara. Niški klub je prošle sezone bio pretposlednji u Superligi, dok je BASK bio treći u Mini Prvoj ligi Srbije.

Odlučeno je da se meč igra u Kragujevcu jer je ovaj grad na pola puta između Niša i Beograda.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • SAMO VAS GLEDAMO

    08:53 // 20. 8. 2013.

    Sa potrošenih 15.000.000 dinadar dobijenih iz budžeta grada dobro je da su i do ovde stigli.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: