Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:54, 6. 9. 2012.

| Sport

Sezonske karte za Radnički od srede

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti, Narodne novine
stadion-cair,-rekonstrukcija.jpg
Stadion Čair

Sezonske karte i ulaznice za utakmicu protiv Smedereva biće u prodaji od 12. septembra, kaže Zoran Banković, potpredsednik Radničkog. Delegacija FSS-a tada treba i da dozvoli da niški klub igra na Čairu.

Na konferenciji za novinare Fudbalskog kluba Radnički govorio je samo Zoran Banković, potpredsednik kluba i on je najavio da će prodaja karata za sezonu, ali i pojedinačnih ulaznica za 15. septembar početi u sredu, 12. septembra na biletarnici hale Čair.

- Za 12. septembar je najavljen dolazak komisije Fudbalskog saveza Srbije i siguran sam da će uslovi koji su nam postavljeni biti ispunjeni. To znači da ćemo, ako ne bude nekih nepredviđenih teškoća, 15. septembra ugostiti Smederevo ovde na Čairu - rekao je Zoran Banković.

stadion Radi se na stadionu; foto: RTV Zona

Kako je rekao Banković, karte će biti u prodaji na biletarnici hale Čair od 12. septembra svakog dana 10h do 16h do utakmice Radničkog i Smedereva koja je 15. septembra u okviru 5. kola Superlige.

- Karte su čipovane, ne može niko da uđe besplatno. Jedino će biti besplatno za veterane Radničkog koji će imati svoju ložu - kazao je Banković.

Sezonske karte za južnu i severnu tribinu biće 1.500, a za istočnu i zapadnu po 3.000din. Pojedinačne karte za jug i sever je 150 dinara, a za istok i zapad 300 dinara. Karta za ložu biće 600 dinara. Karte za istok neće biti još u prodaji, ali će za utakmicu sa Partizanom biti otvorena i ta tribina. Karte bi trebalo da budu u prodaji i preko Internet servisa TicketLine.rs.

-  Moguće je da donji deo istočne tribine dobije upotrebnu dozvolu za meč sa Partizanom, koji se igra 3. novembra. Ako bude tako, pojedinačna karta na istoku koštaće 300 dinara. Ali, realno, teško je očekivati da istočna tribina bude završena u ovoj polusezoni - kaže Banković.

Radnički će ove sezone nositi dresove francuske firme "Patrick", a premijeru u novim dresovima će najverovatnije imati protiv Smedereva.

- Trebalo bi da im uplatimo milion dinara, koje će nam na kraju sezone refundirati Fudbalski savez Srbije, po svom propisu da u toj vrednosti finansira svaki superligaški klub za nabavku sportske opreme. A oni će nam poslati opremu za sve uzrasne kategorije u vrednosti od blizu 40 hiljada evra - istakao je Banković.

Kako je Banković istakao, “Adidas” potražuje oko dva miliona dinara za opremu Fudbalskom klubu Radnički za prošlosezonsku opremu. On veruje da će se taj spor rešiti uskoro.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • voodoo doodoo

    12:57 // 10. 9. 2012.

    @ssssssssss
    sta lupas, bas su pristupacne cene sezonskih karata .......

  • ssssssssss

    23:33 // 9. 9. 2012.

    Najskuplje pretkplatne karte u celoj ligi!!! Bravo za lopove i nisa!!

  • herkules

    13:02 // 8. 9. 2012.

    Koliko sam cuo iz dobro obavestenih izvora kompanija Benetton bice vezana za kosarkaski klub,ciji ce biti sponzor!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: