Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Stadion "Dubočica"

  • Dubočica

    Počela prodaja ulaznica za istorijski fudbalski trenutak u Leskovcu

    U kafeu Trg, koji je u prolazu iza Robne kuće, počela je prodaja ulaznica za prvi zvanični meč na novom stadionu "Dubočica" u Leskovcu. Ulaznica košta 300 dinara, a ljubitelji fudbala će u ponedeljak, 21. avgusta moći da prisustvuju meču 3. kola Prve lige kada domaća Dubočica dočekuje Novi Sad.

    (7) detaljnije
  • Stadion Leksovac

    Stadion u Leskovcu prošao testiranje, slede otvaranje i Evropa

    Novi stadion "Dubočica" u Leskovcu prošao je testove na svim sistemima (VAR tehnologija, reflektori, razglas, semafori, sistem za očitavanje karata i ulaz publike) i može da sačeka ponedeljak, 21. avgust kada će biti odigrana i prva zvanična utakmica. Fudbalski klub Dubočica će u Prvoj ligi tada dočekati Novi Sad, a ubrzo će Leskovac videti i evropski meč pošto će Čukarički 31. avgusta ovde igrati revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

    (8) detaljnije
  • Stadion Leksovac

    Stadion u Leskovcu - najpre testiranje, pa otvaranje i Evropa

    Na novom stadionu u Leskovcu, za koji je više puta bilo najavljeno otvaranje nakon rekonstrukcije, u ponedeljak, 14. avgusta će biti odigrana test-utakmica za upotrebu VAR tehnologije, a pet dana kasnije prvoligaš Dubočica trebalo bi da ima premijeru u Prvoj ligi, utakmicom trećeg kola protiv Novog Sada. Poslednjeg dana avgusta beogradski Čukarički će na "Dubočici" odigrati revanš plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv grčkog Olimpijakosa ili belgijskog Genka.

    (20) detaljnije
KOMENTAR DANA

Njima ne treba sreća, treba im pobeda.

Nišlija čitalac

Tekst: Ni treća nije bila sreća - niški Radnički u Novom Pazaru odlučuje o baražu

Pronađite nas na: