Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Stadion "Dubočica"

  • fss 13

    Fudbalski "orlići" u Leskovcu igraju sa Severnom Irskom, karte od 100 dinara

    Mlada reprezentacija Srbije okupila se u Novom Sadu gde će se pripremati za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i mečeve protiv Luksemburga, 22. marta u gostima, kao i protiv Severne Irske koji će se igrati 26. marta na stadionu "Dubočica" u Leskovcu. Ulaznice za ovaj meč su u prodaji, a cene su od 100 do 300 dinara.

    (2) detaljnije
  • leskovac, fudbal, reprezentacija, foto fss

    Srbija iz Leskovca otišla u Evropu

    Posle 24 godine reprezentacija naše zemlje biće na Evropskom prvenstvu, a to su fudbaleri Srbije obezbedili u Leskovcu remijem sa Bugarskom (2:2). Srbija, koju sa klupe vodi Nišlija Dragan Stojković Piksi, imala je podršku punih tribina stadiona "Dubočica".

    (15) detaljnije
  • Reprezentacija Srbije, fudbal, Leskovac

    Tadić: Očekujemo puno dece u Leskovcu, to dodatno motiviše igrače

    "Nismo dugo igrali van Beograda, očekujemo u Leskovcu puno dece, mislim da će to dodatno da motiviše igrače i da im bude interesantno", rekao je Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije pred meč sa Bugarskom koji će biti igran u nedelju, 19. novembra od 15 sati. Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je da je radostan što će igrati u južnom delu Srbije.

    (2) detaljnije
  • Fudbalska reprezentacija Srbije

    UEFA smanjila kaznu - jedna tribina stadiona u Leskovcu otvorena za navijače

    Na utakmici koju fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Bugarske 19. novembra u Leskovcu, zapadna tribina stadiona "Dubočica" biće otvorena za navijače, dok će na ostale tri tribine ulaz biti dozvoljen samo deci do 14 godina u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije. Još nije poznato kada će i po kojoj ceni karte biti u prodaji za zapadnu tribinu.

    (2) detaljnije
  • stadion Čair

    Niš - usputna stanica fudbalskoj Evropi

    Dok Niš više od 13 godina čeka novi stadion, Leskovac je za kratko vreme dobio i novi stadion i Evropu, a ugostiće i reprezentaciju Srbije. Poslednji put reprezentacija naše zemlje na "Čairu" je igrala pod imenom Srbija i Crna Gora, a novembra će možda ugostiti Piksijeve "orlove" samo na treningu i na putu do Leskovca. Niš je stanica i fudbalerima Čukaričkog i njihovim gostima u Evropi jer ima hotele i aerodrom koji su neophodni za utakmice pod okriljem UEFA.

    (9) detaljnije
  • Fudbalska reprezentacija Srbije

    Stadion "Čair" u Nišu moguća stanica Piksija i "orlova"

    Fudbalska reprezentacija Srbije, koju sa klupe predvodi Nišlija Dragan Stojković Piksi, stići će u Niš 17. novembra i postoji mogućnost da "orlovi" imaju trening na stadionu "Čair". Najbolji fudbaleri Srbije će 19. novembra igrati u Leskovcu sa Bugarskom meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a stadione u dva grada na jugu Srbije obišao je direktor A tima Srbije Stevan Dika Stojanović.

    (5) detaljnije
  • IMG-766fca61532f1cc41ad005d9eba573f2-V

    Liga konferencije u Leskovcu - ulaznice za Čukarički i Fiorentinu od 500 dinara

    Ulaznice za meč četvrtog kola Grupe F Lige konferencije koji će 9. novembra u Leskovcu odigrati beogradski Čukarički i italijanska Fiorentina u prodaji su na sajtu TicketLine -a i , a cene su od 500 do 1.500 dinara. Ulaznice moraju imati i deca do 7 godina, navode na sajtu, jer je utakmica visokog rizika.

    (5) detaljnije
  • Fudbalska reprezentacija Srbije

    Fudbalska reprezentacija u Leskovcu - na tribinama samo deca

    Zbog "rasističkog ponašanja navijača" Fudbalski savez Srbije kaznila je UEFA sa 50.000 evra i zatvaranjem tribina za gledaoce iznad 14 godina. Fudbalsku reprezentaciju Srbije, koja 19. novembra u Leskovcu može da posle 24 godine obezbedi plasman na Evropsko prvenstvo, pratiće samo deca, a Savez je kažnjen i zbog loše kontrole prodaje karata i korišćenja pirotehnike i lasera na meču sa Crnom Gorom u Beogradu. Iz FSS-a kažu da će se žaliti.

    (7) detaljnije
  • stadion leskovac

    FSS osniva preduzeće koje će brinuti o stadionu u Leskovcu

    Na sastanku Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije odlučeno je da bude osnovano preduzeće FSS stadioni d. o. o. koje će se, prema najavama, baviti upravljanjem novih fudbalskih objekata u Leskovcu, Zaječaru i Loznici. Stadionom na jugu Srbije, prema dosadašnjoj odluci Gradskog veća, upravlja Ustanova za sport i fizičku kulturu Sportsko rekreativni centar "Dubočica".

    (11) detaljnije
  • Fudbalska reprezentacija Srbije

    Vučić najavljuje da 9. novembra počinje prodaja karata za fudbalski meč Srbije i Bugarske

    Iako još nema informacija iz Fudbalskog saveza Srbije o početku prodaje ulaznica za meč kvalfikacija za Evropsko prvenstvo koje će fudbalske reprezentacije Srbije i Bugarske odigrati 19. novembra u Leskovcu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će prodaja startovati 10 dana pre utakmice. Na jugu Srbije vlada veliko interesovanje za ovu fudbalsku predstavu koja će biti igrana na terenu novog stadiona u Leskovcu koji ima 8.136 mesta.

    (16) detaljnije
  • IMG-766fca61532f1cc41ad005d9eba573f2-V

    Leskovac prvi put u Ligi konferencije - Čukarički dočekuje Genk

    Večeras od 21 sat Evropa stiže u Leskovac jer će fudbaleri beogradskog Čukaričkog kao domaćini na stadionu "Dubočica" ugostiti belgijski Genk u drugom kolu grupne faze Lige konferencije. Cene karata su od 500 do 1.500 dinara.

    detaljnije
  • IMG-766fca61532f1cc41ad005d9eba573f2-V

    Čukarički se u Leskovcu oprostio od Lige Evrope

    Nisu uspeli fudbaleri beogradskog Čukaričkog da nadoknade zaostatak iz prvog meča i izbore plasman u grupnu fazu Lige Evrope pošto su u revanšu poraženi od grčkog Olimpijakosa rezultatom 3:0 (2:0) na ispunjenom stadionu "Dubočica" u Leskovcu.

    (4) detaljnije
  • Stadion Dubočica, Leskovac

    SRC "Dubočica" upravljaće novim stadionom dok ga ne preuzmu stranci

    Ustanova za sport i fizičku kulturu Sportsko rekreativni centar "Dubočica" dobijla je saglasnost Gradskog veća u Leskovcu da na novom stadionu "Dubočica" organizuje domaće i međunarodne utakmice i daje u zakup prostor u objektima. Kako je ranije najavio predsednik Aleksandar Vučić, Srbija će za šest meseci izabrati "jednog od najboljih provajdera za upravljanje stadionima".

    (12) detaljnije
  • stadion Leskovac

    Leskovac dočekuje Evropu - Čukarički protiv Olimpijakosa na "Dubočici"

    Večeras od 20 sati beogradski Čukarički će kao domaćin ugostiti grčki Olimpijakos na stadionu "Dubočica" u Leskovcu u revanšu plej-ofa Lige Evrope. U prvom meču Atinjani su slavili sa 3:1, a Beograđani će pred punim tribinama leskovačkog novog sportskog objekta pokušati da nadokande zaostatak. Milan Lešnjak, šef struke Čukaričkog, kaže da bi bio "zadovoljan remijem, a prezadovoljan pobedom".

    (3) detaljnije
  • IMG-842ede9cbe40ef260496e89777636aa6-V

    Počela prodaja ulaznica za "Evropu u Leskovcu"

    Na sajtu Ticketline u prodaji su karte za revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope koji će beogradski Čukarički kao domaćin odigrati u Leskovcu protiv Olimpijakosa iz Grčke. Meč je u četvrtak, 31. avgusta, a cene karata su od 500 do 1.000 dinara.

    (2) detaljnije
  • Vučić i Dodik

    Vučić: fudbalska reprezentacija Srbije protiv Bugarske u Leskovcu

    Poslednji meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koji fudbalska reprezentacija Srbije igra 19. novembra sa Bugarskom, biće održan na novom stadionu u Leskovcu, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pri obilasku "Dubočice".

    (23) detaljnije
  • SSP

    Leskovački SSP: Stadion bio prioritet, a ne rekonstrukcija Bolnice

    Sa jedne strane novi stadion po UEFA standardima koji "luksuzno blješti" i ima agregate za VIP lože i grejače trave, a sa druge stanje u Bolnici u kojoj nestaje struja i ostaje bez dijagnostike, tako na stvari u Leskovcu ovih dana gledaju iz SSP-a nakon prve utakmice na novom stadionu koji je koštao 2,4 milijarde dinara. Poručuju da prioriteti moraju biti u skladu sa potrebama građana, a ne dečačkim snovima vođa i kažu da je upravo prioritet morala da bude rekonstrukcija Bolnice, a da stadion neće zadržati one koji žele da napuste Leskovac.

    (18) detaljnije
  • stadion leskovac

    Stadion u Leskovcu: Ni Čola, ni Vučić, ni reprezentacija - već Željko Samardžić i Dubočica

    Želja gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića da na otvaranju novog stadiona "Dubočica" peva balkanska zvezda Zdravko Čolić nije ispunjena, a nije se ostvario ni najavljen dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića ili dolazak reprezentacije Srbije. Na otvaranju novog stadiona u Leskovcu odigrana je prva zvanična utakmica u kojoj je Dubočica savladala Novi Sad sa 2:1, a sat vremena ranije bio je održan prijem za Željka Samardžića koji je nastupio na Roštiljijadi.

    (19) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: