Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:31, 16. 9. 2017.

| Sport

Super liga: Radnički u Beogradu, Radnik u Šapcu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Pavkov Golubović Kovačević
Utakmicu Partizan - Radnički direktno će prenositi televizija Arena sport 1; foto: Vanja Keser

O Partizanovoj formi dovoljno svedoči plasman u grupnu fazu Lige Evrope i remi sa švajcarskom ekipom Jang bojs u Bernu, ali niški Radnički se ne predaje, pa u Beograd putuju sa verom da mogu da ostvare “povoljan” rezultat. Meč je na programu u nedelju, 17. septembra, od 19 sati.

Prema stanju na tabeli Super lige, na kojoj Nišlije zauzimaju 4. mesto i ispred su crno-belih, reklo bi se da publiku očekuje zanimljiv meč sa ravnopravnim rivalima. Međutim, remi protiv pretposlednje Bačke i loša i bezidejna igra prikazana na utakmici protiv fenjeraša Borca, nešto je što svakako brine "meraklije".

Na promenu igre svakako je uticala i smena trenera, ali novi šef struke Nišlija Ivan Jević tvrdi da je pronašao probleme u timu i da se uspešno uigravaju, te da imaju šanse u Beogradu.

Mi na toj utakmici nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo mnogo. Verujem da možemo da odigramo dobro i da napravimo povoljan rezultat. Imamo malih problema, upoznajemo se, ali doći će sve na svoje. Verujem da ćemo opravdati očekivanja publike - priča Jević.

Što se tiče igrača, povrede i dalje muče Marka Tomića, Slavišu Stojanovića i Anida Travančića, pa Jević na njih verovatno neći moći da računa u predstojećem duelu.


Radnik u Šapcu za nastavak odlične serije

Nakon neočekivane pobede nad Čukaričkim, fudbaleri Radnika iz Surdulice dočekuju utakmicu protiv Mačve u Šapcu puni samopouzdanja. Meč je na programu u nedelju, 17. septembra, od 16 sati.

Iako su doživeli dva ubedljiva poraza i čekali na prvu pobedu na svom terenu čitavih mesec i po dana, i to se desilo protiv Rada, pre nedelju dana. Sem toga, Surduličani su pružali odlične partije na svim gostovanjima, pa van svog grada u 5 utakmica još ne znaju za poraz. Zahvaljujući tome, nalaze se na 8. poziciji Super lige, sa 12 bodova.

Sa druge strane, novajlija u Super ligi, šabačka Mačva je na 12. mestu, sa 3 pobede i 6 poraza. I pored toga, koliki su dometi ove ekipe, pokazala je pobeda u 7. kolu nad Voždovcem, jednim od najboljih timova najjačeg prvenstva ove sezone.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    12:33 // 17. 9. 2017.

    Slaba vajda za Radnički ali nek pokušaju, možda su se "Grobari" umorili od tolikih plasmana pa padne neko iznenađence

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: