Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:11, 25. 6. 2012.

| Sport

Tekvondoisti Naisusa šampioni

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
tekvondo naisus
KBS Naisus

U subotu su u Nišu održana dva takmičenja. Prvenstvo Srbije u tekvondou za takmičare do 21 godine i Prvenstvo centralne Srbije. Niški Naisus na oba takmičenja odneo je pobede u ukupnom plasmanu.

Posle 14 godina Niš je dobio organizaciju državnog prvenstva za tekvondoiste. Da su se niški borci uželeli takmičenja na domaćem terenu pokazuje i uspešnost takmičara Kluba borilačkih sportova Naisus.

Na Prvenstvu Srbije za takmičare do 21 godine starosti Naisus je imao 10 boraca. Konačni rezultati kažu da su Nišlije osvojile 5 zlatnih, 4 srebrne i jednu bronzanu medalju, a niški klub je prvi u ukupnom plasmanu.

Prvo mesto Naisus je osvojio i na Prvenstvu centralne Srbije. Tu je ovaj niški klub imao 19 takmičara koji su osvojili 9 zlatnih, 5 srebrnih i 5 bronzanih odličja. tekvondo Tekvondoisti u parteru

- Zadovoljan sam učinkom svojih takmičara koji su dali sve od sebe u ni malo lakim uslovima za samo takmičenje te imajući pred sobom kvalitetne protivnike. Takođe sam više nego zadovoljan osvajanjem prvih mesta u ekipnom poretku kako na državnom tako i na regionalnom takmičenju. Upravo ova činjenica daje mi nadu da će pomoć gradskih institucija u budućnosti biti osetnija te nam pružiti priliku da poboljšavajući uslove treninga postižemo češće ovako velike rezultate – rekao je Nebojša Anđelković, prvi čovek KBS Naisus.

Poslednja tekvondo takmičenja u NIšu, u organizaciji Tekvondo Asocijacije Srbije bila su Prvenstvo SR Jugoslavije i Balkanski šampionat održani još 1998. godine. U KBS Naisus veruju da neće ponovo proći toliko godina do nekog novog takmičenja u najvećem gradu juga Srbije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zvezdan jovic

    16:18 // 17. 8. 2012.

    a koliko je klubova i takmicara ucestvovalo? 26 takmicara ili...ja gledao i bilo je tri kluba sa ukupno dvadesetak takmicara, a sada se neko hvali...ko je ovde lud. Unesite malo ozbiljnosti u radu -jadno.

  • Dejan

    23:00 // 26. 6. 2012.

    SVAKA ČAST, STVARNO STE NAJBOLJI.

  • radojica mitrovic

    20:11 // 26. 6. 2012.

    Veliki uspeh KBS "Naisusa",ali zahvaljujuci treneru i deci koji rade u ocajnim uslovima.Apel gradu da im izadje u susret da bi sadasnji sampioni mogli jos bolje da napreduju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: