Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:45, 31. 1. 2017.

| Sport

Trening teniske reprezentacije Srbije otvoren za sve

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Teniska reprezentacija Srbije
Reprezentacija Srbije u najjačem sastavu, fali samo Janko Tipsarević; Foto: M. J.

Mnogi nisu uspeli da nabave karte za mečeve Dejvis kupa u Nišu u kome selekcija Srbije igra protiv Rusije. Zato su najbolji srpski teniseri odlučili da u sredu, 1. februara od 15:30 do 16:30 u hali Čair svi koji to žele mogu prisustvovati njihovom treningu.

U ovom periodu će svi oni koji žele da vide reprezentativce moći da dođu u halu bez plaćanja ulaznica, ali uz poštovanje pravila. Selektor-igrač Nenad Zimonjić zamolio je posetioce da slušaju instrukcije kada treba napustiti halu zbog pravila ITF-a.

Svaki put kada igramo u Srbiji koristimo priliku da organizujemo otvoreni trening. Razlog za to je što mnogi ljudi ne mogu da nabave karate, pa im ovako omogućavamo da ipak vide reprezentativce. Ovu priliku ćemo iskoristiti i da pomognemo deci oboleloj od raka u saradnji sa NURDOR-om - rekao je Zimonjić.

Prvi put u Nišu zaigraće i Novak Đoković, koji je prošli okršaj u Čairu propustio. On je naglasio da su mu saigrači tada preneli utiske, tako da se samo nada da će se atmosfera ponoviti. Takođe, u prvi plan stavio je odnos igrača i stručnog štaba.

Drago mi je što sam sa ovim momcima u timu, gajim jedan izuzetno blizak i prisan odnos sa svima njima. Atmosfera je zaista specifična svaki put kada se okupimo i ovoga puta to sigurno ne izostaje. Svima nama kao pojedinačnim sportistima te nedelje koje igramo za reprezentaciju daju nalet pozitivne energije - rekao je Đoković.

O kvalitetu ruskih igrača svedoči i to što su Kuznjecov i Kačanov pobedili Viktora Troickog u poslednjim duelima koje su igrali.

Protiv Kuznjecova sam igrao 3 puta i samo poslednji put sam izgubio prošle godine u Mardidu na šljaci. Sa Kačanovim sam igrao samo jednom, takođe prošle godineu Kini u polufinalu, ali on je taj turnir kasnije i osvojio. Obojica su talentovani i mladi. Protiv Kačanova nisam znao šta da očekujem tada, ali sada sam spremniji - priča Troicki.

Njega, kaže, za Niš vežu posebno lepe uspomene jer je prilikom prošlog nastupa 2012. godine bio njegov rođendan, pa su mu navijači u punoj hali Čair pevali rođendansku pesmu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: