Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:44, 22. 10. 2010.

| Sport

Vaterpolisti Niša protiv Vojvodine u Kupu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
foto: wikipedia

NIŠ – Vaterpolisti Niša počinju sezonu gostovanjem Vojvodini u prvom kolu Kupa Srbije. Meč se igra u Novom Sadu u subotu, 23. oktobra od 20h.

Niš će ove sezone igrati sa znatno podmlađenim sastavom pošto su iz tima otišli iskusniji igrači. Od prošlogodišnjeg sastava ostali su Igor Kanlić, Pavle Stojković, Nikola Stevanović, Dragan Milošević, Mirko Bogdanović i Vuk Vuksanović.

Pored njih, priključeni su i igrači iz mlađih selekcija Danilo Đurđević, Dušan Đorđević, Dušan Maksimović, Marko Sadiković, Mijat Perić, Nemanja Dojčinović, Nikola Jovanović, Dušan Mladenović, Đorđe Lekić, Tihomir Živić, Miljan Milić, Mladen Stevanović i Žarko Sadiković.

- Nastupićemo sa igračima iz sopstvenog pogona, koji su prošli mlađe selekcije kluba i ovo im je prvo veliko takmičenje i prilika da se pokažu. Nemamo imperativ pobede, već stvaramo novi tim. Zbog toga nam je potrebna podrška i razumevanje i navijača i medija, da bi se smanjio pritisak na mlade igrače - rekao je Predrag Kikinđanin, šef stručnog štaba Niša.

U prvom kolu Niš ima za rivala Vojvodinu, koja je jedan od favorita za finale.

- Novosađani su, bez sumnje, veliki favoriti, U dobroj su formi, a i ove sezone će igrati Ligu šampiona. Mi ćemo pokušati da pružimo naš maksimum – dodao je Predrag Kikinđanin.

Pored Niša i Vojvodine u B grupi Kupa Srbije su i Singidunum i Crven Zvezda Veterani. Po dve prvoplasirane ekipe igraće na finalnom turniru.

U grupi A su branilac titule Partizan, TENT, Beograd i Žak.

Završni turnir će se igrati 11. i 12. decembra. Prvenstvo Srbije počinje u drugoj polovini januara sledeće godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: