Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:15, 22. 10. 2013.

| Sport

Železničar: Posle poraza nema mesta panici

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
zeleznicar,-zvezda-nis,-rukomet.jpg
Foto: Vanja Keser

Nakon 5 trijumfa rukometaši niškog Železničara izgubili su od Crvene zvezde 29:27 (15:10) u punoj sali Osnovne škole "Mika Antić", a trener "Želje" Vladimir Stanojević smatra da njegova ekipa nije odigrala na svom nivou.

Posle 5 kola rukometaši Železničara izgubili su od drugoplasirane Crvene zvezde, ali su zadržali prvu poziciju. "Želja" je na prvom mestu sa 10 bodova, dok Zvezda ima bod manje. Nišlije su na ovom meču imale samo prednost na početku (2:1), ali je Zvezda brzo preokrenula i vodila sve vreme. U 51. minutu Beograđani su vodili sa 27:17.

- Nemam poseban komentar, mislim da su oni bolji. Nismo bili na svom nivou, na nivou jedne ovakve utakmice. Previše smo ih respektovali od samog početka. Siguran sam da imamo kvalitet da ih dobijemo, međutim, dosta smo promašivali. Njihov golman Kosanović je bio raspoložen, imao je izuzetan dan i sama činjenica da je odbranio skoro 25 lopti, uneli smo dodatnu nervozu u sve to. Po svim linijama smo podbacili - ističe Vladimir Stanojević, trener Železničara.

U 22. minutu utakmice sa Zvezdom golman Železničara Nenad Damjanović je dobio crveni karton, a ovu utakmicu zbog bolesti preskočio je Bojan Stefanović.

- Skupilo se mnogo toga. Nemamo šta da plačemo, napravili smo analizu. Idemo dalje. Sigurno ćemo morati da napravimo neke ozbiljne promene u ekipi i u načinu igre u nastavku. I dalje nema mesta panici jer smo i dalje prvi na tabeli. Treniraćemo naporno i dalje, spremaćemo se iz utakmice u utakmicu - dodao je Piki.

Posle operacije prvi put na klupi je bio i Ognjen Kajganić koji se povredio na utakmici sa Vrbasom u drugom kolu Superlige.

- Kajganić još nije potpuno spreman. Bio je na klupi da bi to malo pozitivno delovalo na njega i na ekipu. Nadam se da će na nakoj od narednih utakmica biti spreman da počne da igra - kaže Stanojević.

U narednom kolu Železničar gostuje ekipi Napretka, a ta utakmica će biti odigrana u subotu, 26. oktobra od 19h u Kruševcu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sale Jatak

    22:36 // 24. 10. 2013.

    Duel prvoplasirane i drugoplasirane ekipe u prvenstvu se odrzava u osnovnoj skoli na periferiji! A za sta sluzi renovirana hala Cair? Zelja zasluzuje vise, ipak je to klub sa tradicijom i rezultatima

  • Noa

    14:16 // 24. 10. 2013.

    Sta Stanojevic da objasnjasni?sta lupas gluposti!odakle ti znas sta je u ugovoru?!Želja je posle 10godina u životu,1.su na tabeli,čemu odmah pljuvanje!!

  • navijac

    13:10 // 23. 10. 2013.

    A zasto Stanojevicu ne kazes da si skinuo Kajganica jer u ugovoru ima klauzulu da uvek primi najvecu premiju bez obzira da li sedi na klupi ili igra ili kako objasnjavate ponasanje desnog beka ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: