Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:43, 3. 10. 2013.

| Sport

Železničar želi novu pobedu u Superligi

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Zeleznicar,-Milan-Cucuz.jpg
Milan Ćućuz, golman Železničara; foto: Vanja Keser

U subotu, 5. oktobra od 19:30h u sali Osnovne škole "Mika Antić" u Nišu rukometaši Železničara dočekuju kragujevački Radnički u 4. kolu Superlige. Sa 3 trijumfa "Želja" drži prvu poziciju.

Pobede nad Jugovićem, Vrbasom i PKB-om odlična su pozivnica ljubiteljima rukometa da u subotu uveče budu u sali u Durlanu. Železničar želi da nastavi ovaj niz i da ostane jedini bez izgubljenog boda. Niški tim ima i najviše datih golova u Superligi do sada (90).

- Čeka nas teška utakmica, sa ekipom koja pretenduje da bude među prve 4. Ali, to je njihov problem, mi želimo da ostanemo neporaženi. Moramo odbranu da podignemo na viši nivo i daćemo sve od sebe da pobedimo - rekao je Vladimir Stanojević, trener Železničara.

Za ekipu Radničkog igra bivši igrač Železničara Ivan Šmigić, a sa klupe ih predvodi trener Nišlija iz prošle sezone Nedeljko Vučković.

- Radnički ima odličnog golmana, kao i veliki broj kvalitetnih igrača, među kojima i Ivana Šmigića. Mi se za njih spremamo od utorka, radili smo analize i za svakog protivnika se posebno spremamo - dodaje Stanojević.

Posle 3 kola niški tim je jedini sa maksimalnim učinkom, a taj trend želi da nastavi i protiv rivala iz Kragujevca.

- Sa dobrom odbranom možemo do najboljeg rezultata. Nismo favoriti i nećemo nikada biti jer ne potcenjujemo nijednog protivnika. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju - rekao je golman Milan Ćućuz.

Ulaz je besplatan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jovica Cvetkovic

    11:48 // 4. 10. 2013.

    Ovaj Ćućuz je sjajan, sećam se kako je branio one godine, jos uvek drži rekord super lige po broju odbrana, i po tome koliko je bio igrač utakmice.
    Statistika je neumoljuva :-)

  • Goran Jovanovic

    22:18 // 3. 10. 2013.

    Управа клуба има задатак да покуша да утиче на термин одигравања утакмиц да се убудуће не би дешавало да ЖЕЛ и КОНС играју у исто време.Мало је прволигашких утакмиц у Нишу да би их тек тако пропуштали

  • ISKREN

    22:10 // 3. 10. 2013.

    Drugari saiggraci jedini nacin da vam se obratim i budem iskren je ovaj:dsnas sam primio novac a isto tako znam da vecina NIJE tako da znate!Ne podrzavam Cobija sto to radi zato vam i kazem!RAZUMITE

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: