Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

bazen

  • bazen

    Mladić povređen na bazenu u Žitorađi, prebačen u prokupačku Bolnicu

    18-godišnji mladić iz Leskovca povredio se danas na nedavno otvorenom kupališnom kompleksu u Žitorađi, a zbog povreda glave koje je zadobio prebačen je na Urgentno odeljenje prokupačke Bolnice.

    (6) detaljnije
  • Škola plivanja i vaterpola u zatvorenom bazenu

    Pirotski bazen i hala Kej zatvoreni zbog epidemiološke situacije

    Sportska hala Kej, zatvoreni bazen i teretana od juče ne rade zbog epidemiološke situacije, a kako pojašnjavaju iz Sportskog centra Pirot, naredna 2 dana ovi sportski objekti će se dezinfikovati. Za sada nema informacija kada će ponovo početi sa radom.

    detaljnije
  • Škola plivanja počinje u ponedeljak

    Dimitrovgradski bazen otvoren samo za lokalno stanovništvo

    Kupališni kompleks u Dimitrovgradu danas, 7. jula, počinje sa radom, a kao jednu od mera sprečavanja širenja korona virusa u ovom mestu Opštinski štab doneo je i onu da pristup bazenu imaju samo stanovnici te opštine. Ova opština ima najmanje zvanično zaraženih kovidom u okrugu, od početka epidemije prema podacima Zavoda za javno zdravlje iz Pirota tek dvoje stanovnika ovog mesta je pozitivno na kovid.

    detaljnije
  • bazen

    Poplava odložila otvaranje bazena u Prokuplju

    Gradski bazen u Prokuplju, koji je trebalo da bude otvoren 1. jula, još ne radi, jer je nakon nedavnih poplava koje su pogodile Toplicu poplavljen ne samo bazen, već i zgrada bazena, zbog čega je sve ponovo moralo biti prečišćeno, dezinfikovano i sređeno. Nadležni kažu da se otvaranje očekuje tokom sledeće nedelje, a cene karte ostaće nepromenjena - odrasli će ulaz plaćati 100, a deca 50 dinara.

    (1) detaljnije
  • bazen

    Na mestu nekadašnjeg stadiona otvoren kupališni kompleks u Žitorađi

    Na površini od preko 14.000 kvadrata, od čega je pod objektima preko 1.600 kvadrata i sa utrošenih 171,5 miliona dinara za izgradnju čitavog kupališnog kompleksa, u Žitorađi je otvoren gradski bazen sa kompletnim pratećim sadržajem, prvi ovakve vrste u čitavoj opštini i Topličkom okrugu.

    (3) detaljnije
  • Škola plivanja počinje u ponedeljak

    Zbog korone odložen turnir i otvaranje bazena u Dimitrovgradu

    Otvaranje kupališnog kompleksa odloženo je odlukom lokalnog Štaba za vanredne situacije do ponedeljka, 6. jula. I održavanje tradicionalnog turnira u malom fudbalu, koji svake godine okupi veliki broj ekipa i gledalaca, pod znakom je pitanja, kaže direktor Sportsko-rekreativnog centra Caribrod Vasil Andrejev.

    detaljnije
  • bazen

    Gradski bazen u Prokuplju počinje da radi 1. jula

    Gradski bazen u Prokuplju, jedino uređeno kupalište na teritoriji ove opštine, počeće da radi od 1. jula, do kada bi trebalo da se završi njegovo punjenje i ispitivanje kvaliteta vode od strane nadležnih službi. Cena dnevne ulaznice nije se menjala u odnosu na prethdnu godinu, pa će odrasli ulaz plaćati 100, a deca 50 dinara.

    detaljnije
  • bazen

    Počinje kupališna sezona na otvorenim bazenima u Pirotskom okrugu

    Prvi u okrugu startuju Belopalančani, kapije bazena otvorene su danas, a cena ulaza nije menjana, pa će tokom sezone ona biti 150 dinara za odrasle i 100 dinara za decu od 7 do 15 godina. Kupališni kompleks u Babušnici kreće sa radom 26. juna, dok u Dimitrovgradu kupališna sezona počinje 1. jula.

    (1) detaljnije
  • Bazen Čair

    Otvoreni i zatvoreni bazeni "Čaira" spremni za kupače od 1. juna

    Kao što je i najavljeno, zatvoreni i otvoreni bazeni Sportskog centra "Čair" u Nišu spremni su da od 1. juna prime kupače, ali i profesionalne sportiste, kaže direktor Sportskog centra Dragan Perić. Hala "Čair" i sale u Duvaništu i Durlanu su i dalje u statusu kovid bolnica, ali se očekuje, kaže Perić, da se dve sale vrate sportistima.

    (13) detaljnije
  • bazen čair

    Otvoreni bazen "Čair" čeka "zeleno svetlo" za ovogodišnju sezonu

    Zatvoreni bazen "Čair" u Nišu je spreman za kupače, kaže direktor Sportskog centra Dragan Perić, a pripreme za otvorene bazene su u finišu. Ako dobije dozvolu i preporuke Vlade Srbije, kako kaže Perić, Sportski centar bi 1. juna počeo kupališnu sezonu. Hala "Čair" i sale u Duvaništu i Durlanu su i dalje u statusu kovid bolnica.

    (9) detaljnije
  • pozoriste leskovac

    Besplatni sadržaji tokom raspusta za leskovačke školarce

    Na klizanje, plivanje, kao i u Pozorište tokom zimskog raspusta, odnosno od 3. do 17. februara, leskovački osnovci i srednjoškolci moći će da idu besplatno.

    detaljnije
  • Još se ne zna vrednost projekta

    Piroćanci od naredne godine grade otvoreni bazen

    Idejno rešenje za izgradnju otvorenog bazena u Pirotu usvojila je lokalna vlast, a on će se, prema projektu, graditi na prostoru između zatvorenog bazena i gradskog Keja. U kompleksu će se nalaziti, kako kažu u Gradskoj upravi, i jedan manji bazen namenjen deci, restoran, teretana na otvorenom i drugi sadržaji. Gradonačelnik Vladan Vasić kaže da je bazen potreban Pirotu i nada se da će biti završen do 2021. godine.

    (4) detaljnije
  • Vrežinski bazen

    Iz niškog Higijenskog savetuju kako se zaštititi od infekcija na bazenima

    Najčešće zdravstvene tegobe koje mogu biti povezane sa kupanjem u bazenu su, prema rečima lekara iz Instituta za javno zdravlje Niš, infekcije kože i sluzokože, upale oka i uva, infekcije mokraćnih puteva, crevne infekcije koje uzrokuju želudačne i probavne tegobe, virusi koji mogu da izazovu temperaturu i osip, a mogu se javiti i drugi problemi povezani sa upalom disajnog sistema.

    (5) detaljnije
  • grdelica bazen

    Počela sezona kupanja na bazenu u Grdelici

    U toplim letnjim danima građani Leskovca i okoline moći će da se rashlade na otvorenom bazenu u Grdelici. Sezona kupanja počela je tokom vikenda, a cena ulaznice je 100 dinara za odrasle i upola manje za decu.

    detaljnije
  • štand biblioteka prokuplje

    I prokupačka Biblioteka otvorila štand na bazenu

    Osim na bazenu "Čair", gde posetioci mogu pozajmiti knjigu iz niške Biblioteke, ljubiteljima pisane reči biće dostupne knjige na prokupačkom Gradskom bazenu. Narodna biblioteka "Rade Drainac" otvorila je svoj štand, a iznajmljivanje knjige je besplatno, uz člansku kartu Biblioteke ili ličnu kartu.

    (3) detaljnije
  • sijarinska banja

    Počela sezona kupanja na bazenima u Sijarinskoj Banji

    Oni koji bi da se u toku leta rashlade, moći će da posete jedan od bazena u Sijarinskoj Banji kod Medveđe. Bazeni ispod gejzira rade već mesec i po dana, a takozvani olimpijski bazen počeće sa radom u subotu, 29. juna u 10 sati. Cena ulaznice za odrasle je 200 dinara, a za decu 100 dinara.

    detaljnije
  • bazen

    Ulaz na bazene u Nišu i okolini od 100 do 300 dinara, unošenje hrane uglavnom zabranjeno

    Većina bazena u Nišu i njegovoj okolini otvorila je ovih dana svoja vrata za kupače. Ulaz na bazen košta od 100 do 300 dinara, sa izuzetkom akva-parkova u Sokobanji i Doljevcu, koji su nešto skuplji. Unošenje hrane i pića gotovo svuda je zabranjeno, a ležaljke su negde besplatne i funkcionišu po principu “ko prvi - njegova je”, dok se negde naplaćuju i rezervišu.

    (8) detaljnije
  • bazen v. han foto i.m.

    Počinje kupališna sezona u Vranju i Vladičinom Hanu

    Dok će Vranjanci imati priliku da se rashlade u bazenu kod Sportske hale već od danas od 10 sati, u Vladičinom Hanu će bazen u Sportskom centru "Kunjak“ početi sa radom od ponedeljka. Vranjanci će, osim dece do 5 godina za koju je ulaz besplatan, za kartu morati da izdvoje 200 dinara, koliko će koštati ulaznica i u Hanu.

    detaljnije
  • Za vikend besplatan ulaz

    Bazen u Beloj Palanci počinje sa radom za vikend

    Deca do 7 godina neće plaćati kartu na belopalanačkom bazenu tokom cele sezone, a za vikend ulaz će biti besplatan za sve posetioce. Posetioci će od ove subote moći da se osveže u letnjem baru u sklopu bazena ili da se zabavljaju igrajući odbojku na pesku. Teren za mini-golf biće otvoren za par nedelja.

    detaljnije
  • Svrljiški bazeni počinju sa radom od subote

    Najbolji svrljiški đaci, osobe sa invaliditetom i deca iz hraniteljskih porodica, kao i deca do 7 godina i ove sezone imaće besplatan ulaz na kupališnom kompleksu u Svrljigu. Bazen se otvara u subotu, 15. juna od 10 sati, ulaz je na dan otvaranja besplatan, a tokom sezone i cene ostaju nepromenjene, pa će ulaznica koštati 100 dinara, a iznajmljivanje suncobrana i ležaljke po 50 dinara.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: