Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:34, 29. 11. 2014.

| Zabava

“Dok 7” predstavio novi album

Autor:Nikola MarkovićIzvor:Južne vesti
dok 7
Promocija privukla mnogo ljubitelja panka;Foto: Marko Pekić

Niški pank-rok sastav “Dok 7” sinoć je, uz podršku gostiju iz regiona, u klubu “Feedback” promovisao najnoviji album “Ni 5 Ni 6” pred nekoliko stotina Nišlija.

Niški pankeri su se postarali da promocija ne bude suvoparna, pa su je osvežili i nastupima dva žanrovski srodna benda. Dok7-17 Foto: Marko Pekić

Prvi je nastupio bugarski sastav “Bright Sight” koji je nešto čvršćim hardkor zvukom publiku pripremio za energičnu atmosferu. Gosti iz Sofije su svojih pola sata iskoristili da prezentuju svoj rad, ali i pokažu kako muzika ne poznaje granice.

Potom je scenu izašao bend “Thimble” koji je pružio podršku svojim kolegama iz Niša. Saradnja se između njih i grupe “Dok 7” ogleda se i u pojedinim segmentima produkcije novog albuma u kojoj je učestvovao Miloš Marković, gitarista Thimble.

Mnogi smatraju da je novi album malo žanrovski drugačiji, ali upravo u tome se i ogleda promena u našem sastavu. Večeras je sa nama pevao i bivši pevač Andra koji je samovoljno
izašao iz benda, ali je kao prijatelj uvek tu. Njegovo mesto je sa nama na bini. Čini mi se da smo večeras okupili pravu ekipu - rekao je Ivan Matejić, basista benda “Dok 7”.

Dok7-33 Foto: Marko Pekić

Osim pesama sa novog albuma “Dok 7” je odsvirao i pesme poput “Felacio”  ili “Dobar dan” sa albuma koji je snimljen 2010. godine.

Podrška Nišlijama stigla je i iz drugih gradova Srbije, što je pokazalo prisustvo gostiju iz Zaječara, Kruševca i Kragujevca.

Deo atmosfere sa nastupa benda "Dok 7"

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: