Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Prijavljeni problemi

deponija
divlja deponija
komunalni problemi
opšti problemi
problemi sa insektima
problemi sa snabdevanjem
smeće
udarne rupe
Prijavljen

17. 11. 2021.

Sumatovacka ulica i 12.februar ulica

Problem je sumatovacka ulica koja pocinje od tvrdjavskog mosta pa do semafora koji izlazi na ulicu 12.februar. Od kad su desnu traku obelezili kao parking putuje se 30 min za 300 metra. Dok je ulica 12.februar zabranjena za parkiranje sto je totalno nelogicno a ima sirine i za auto i za pesaka.

detaljnije
Prijavljen

16. 11. 2021.

Petar Knežević

Poštovani, Na Sinđelićevom Trgu 20-26 radnici JKP"Parking servis",uz sadejstmo kom.milicije-a ispred najveće zgrade u Nišu,ucrtavaju parking mesta za naplatu,bez pravnog osnova,suprotno potpisanom Protokolu. Molim da reagujete na pravno nasilje prema stanarimazgrade. s poštovanjem, Petar Knežević

detaljnije
Prijavljen

15. 11. 2021.

Komunalni problem i smeće

14.11.2021.godine u 21: 24 do 21 :26 časova vozilo za odvoženje smeća JKP "Mediana"prošlo je Bulevarom dr Zorana Đinđića na delu od Simpa do Crvenog Pevca i radnik je praznio tek svaku drugu ili treću kantu za smeće; većina ih je ostala prepuna; Trg Patrijarha Pavla oko 2 meseca nema javnu rasvetu, ne radi nijedna svetiljka ispred Lutkarskog pozorišta, prema pasažu za ul. Dragiše Cvetkovića i ispred marketa Maxi

detaljnije
U obradi

17. 11. 2021.

opšti problemi

Bahato parkiranje

Parkiranje na sred trotoara iako preko ulice postoji veliki parking. Ulica je Bogdana Zerajica na Miljakovcu. Na ukazan bezobrazluk,gospodja je pokazala prst...

detaljnije
U obradi

17. 11. 2021.

opšti problemi

Parkiranje na opasnom mestu

Juce prolazim ulicom 7 juli i na uglu primetim asfaltiran plato kod zgrade gde je nekad bio Top form. Postavljeni su stubovi tako da je nekom omoguceno da se tu parkira a da taj krsi pravila u saobracaju kada ulazi ili izlazi sa tog parkinga. Juce sam videla crni auto kako izlazi a na semaforu crveno. Poginuce neko. Mozda treba istraziti ko je to njemu omogucio.

detaljnije
U obradi

17. 11. 2021.

opšti problemi

Nepropisno parkiranje na trotoaru.

Vozilo je nepropisno parkirano na celom trotoaru preko puta vrtića Neven. Obeleženo je znakom STOP Komunalne policije ispod šoferke, da ga Parking servis ne bi odneo. Preko puta se nalazi stanica komunalne policije. Onemogućeno je kretanje pešaka preko trotoara pa deca iz vrtića sa roditeljima moraju da hodaju kolovozom. Nije prvi put da se vozila K. Policije u ovom delu grada nepropisno parkiraju i time daju loš primer građanima Niša. Nepostupanje Parking servisa pri viđenju ovakvog prekršaja je poseban problem. Pre svakog podizanja vrši se provera da li se sme ili ne sme vozilo ukloniti. A obični smrtnici u prekršaju puniće budžet.

detaljnije
Prijavljen

9. 11. 2021.

Otvoren šaht!

Kod medicinske škole u Zetskoj ulici stoji otvoren šaht već mesecima. U večernjim satima se i ne primećuje, ljudi koji ne prolaze tu često upadaju u šaht kolima!!!

detaljnije
Prijavljen

9. 11. 2021.

Blokirana raskrsnica

Na veoma nepreglednoj raskrsnici 5 ulica, gde su česte saobraćajne nezgode i iz kog razloga su relativno skoro postavljena 2 ogledala, nekome iz Medijane je palo na pamet da postavi kontejner na kolovoz, čime je dodatno ugrožen saobraćaj, kako pešaka, tako i automobila.

detaljnije
U obradi

17. 11. 2021.

opšti problemi

Parkiranje na sred dvosmerne ulice

U uzem centru grada, u Kosančićevoj ulici svakodnevno su parkirana vozila na kolovozu, sa leve strane iz pravca ulice Obilićev venac u pravcu ulice Stevana Nemanje. Vrlo često su parkirana vozila i sa desne strane na trotoaru, pa je saobraćaj otežan. Ovo je veliki problem prilikom mimoilazenja, gotovo nemoguć.

detaljnije
Prijavljen

8. 11. 2021.

Bez ulicnog osvetljenja u celom naselju Apelovac

Napolju je dosta mracnije nego na slikama(kamera ih prosvetljava). Ove večeri evo vec 4 sata od kada je pao mrak nema ostvetljenja a prethodnih je u odnosu na ostale delove grada paljeno dosta kasnije(kao da ne znaju da je sat vracen 1h unazad i da mrak pada vec u 16h)

detaljnije
Prijavljen

8. 11. 2021.

Neprimerena gradnja

Ne znam da li postoji graðevinska dozvola za ovo, ali treba ispitati jer je ovo pravi kriminal. Graditi, ne samo na trotoaru, nego i na delu ulice, moguće je samo ako je neko shvatio da je grad njegov. Ako za ovo postoji odobrenje za gradnju (sa ovim dimenzijama i meðama), to treba odmah poništiti, a osobe koje su dala odobrenje treba ispitati koliko su novca dobili za to.

detaljnije
Prijavljen

7. 11. 2021.

Zauzeta parking mesta neregistrovanim vozilima

U Mokranjčevoj od broja 65 pa nadalje na ionako malom brojiu parking mesta oko zgrada,nalaze se parkirana vozila koje niko ne vozi i ne pomera duže vreme,a nisu ni registrovana. Dovoljna informacija da ih pauk nosi.

detaljnije
Prijavljen

2. 11. 2021.

Hladni radijatori

U Duvaništu su hladni radijatori već nekoliko dana. Da li se zna šta može biti problem?

detaljnije
Prijavljen

28. 10. 2021.

Nezavrseni zapoceti radovi na sanaciji udarnih rupa

U ulici zrtava fasizma nakon zapocetih radova na sanaciji dve udarne rupe, nije zavrseno ispunjavanje asfaltom. Naime, pre oko 2 meseca izvrseno je grebanje asfalta oko udarnih rupa u vise ulica na potezu ledena stena-bubanj, nakon cega je posle par dana i zavrsena ispuna- asfaltiranje istih. Ocigledno je radnicima u drugoj fazi radova promakla ova ulica gde i dalje stoje otvoreni ogrebani kanali ukupne duzine oko 10m na asfaltu sto u mnogome otezava saobracaj i dovodi do opasnosti od ostecenja vozila pogotovo u nocnim uslovima...Mestani ovog dela grada mole nadlezne da posalju ekipu i zavrse zapocete radove...20minuta posla, gradjanima znaci puno...hvala unapred!

detaljnije
Prijavljen

28. 10. 2021.

Rupa na putu posle mts intervencije

U Donjem Međurovu u ul. Đure Jakšića posle intervencije na mreži mts je pre 6 medeci ostavio isečen asfalt i rupu od jedan metar kvadratni. Put je frekventan i ugrožava se saobraćaj i kretanje pešaka, posebno dece jer je to iza škole. Auta se ne kogu mimoići s mogu se oštetiti zbog veličine i dubine rupe iz koje niče korov. Na zahteve za saniranje nisu se udostojili ni da odgovore.

detaljnije

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom