Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Prijavljeni problemi

deponija
divlja deponija
komunalni problemi
opšti problemi
problemi sa insektima
problemi sa snabdevanjem
smeće
udarne rupe
Prijavljen

18. 10. 2021.

Otvorena rupa u ulici

U ulici Heroja Pop Mice na trosarini otvorila se rupa na ulici koja je od kocke tako da kocke bukvalno propadaju kroz rupi te nije bezbedno za prolaz vozila kao i pesaka.Problem nastao pre 6 meseci bez reakcije nadleznih i ako je vise puta prijavljivan problem.

detaljnije
Prijavljen

14. 10. 2021.

Parkiranje na stazi za pešake

Veliki broj automobila parkira se na pešačkoj i biciklističkoj stazi ispred novih zgrada u ulici Vase Pelagića,zbog toga što ne postoje stubići ili ograda za pešačku stazu. Takođe investitor je od pojedinih zajedničkih površina napravio privatna parking mesta kojima je moguće pristupiti jedino preko pešačke staze,i cela zona nije bezbedna za kretanje,pogotovu dece.

detaljnije
Prijavljen

12. 10. 2021.

Bahato parkiranje

Bahato parkiranje u ulici Nade Tomic na trotoaru i na stazi za slepe pripadnika policije koji je stavio znak stop u autu kao znak "raspoznavanja"...

detaljnije
Prijavljen

10. 10. 2021.

Bez grejanja na gas Niš -jesen/zima 2021

Većina gradjana Niša, čije su gasne instalacije izvedene u leto 2021 god, nisu dobili odobrenje od gradske gradjevinske uprave u Nišu za priključak na gas i ostali su bez grejanja u hladnim danima početkom oktobra 2021 god.

detaljnije
Prijavljen

7. 10. 2021.

Divlja deponija

Divlja deponija na ulazu u Ei . Nalazi se pored same međunarodne pruge ka Sofiji . Prijavljivao sam u Medijanin eko lovac ali badava .Trenutno stanje je još gore nego na fotografijama .

detaljnije
Prijavljen

7. 10. 2021.

Autobuska stajališta za gradski prevoz

Bilo je ranije dosta priča o aplikaciji koja prikazuje dolazak autobusa ili o postavljanju reda vožnje na Guglu, ali stalno se zanemaruje stanje autobuskih stajališta po gradu. Stajalište u Zetskoj nije obeleženo i autobus uopšte i ne staje na toj stanici iako je ona uredno ucrtana na Gugl mapama. Na slici se vidi da ni 2014. godine (Google Street View) nije bilo obeleženo, ali autobusi su stajali na tom mestu dok je bio stari prevoznik. Kada se prevoznik promenio prestalo je skupljanje putnika na tom stajalištu. Stajalište u ulici Vazduhoplovaca nije obeleženo; autobusi staju ali nikad na istom mestu, a građani ne znaju gde treba da čekaju već pešače do sledeće stanice. Saobraćajni znaci koji sadrže naziv stajališta i broj linija na mnogim mestima nedostaju ili su zastareli (na slici se vidi da na stajalištu „Božidarčeva“ staje linija 11, iako već osam godina tom ulicom ide samo linija 9). Po gradu postoji još dosta neobeleženih stajališta i sličnih primera. Na sajtu Direkcije (jgpnis.rs) nemoguće je naći spisak linija i stajališta, iako je ranije takav dokument postojao. Poređenja radi, na sajtu beogradskog gradskog prevoza (gsp.rs) moguće je naći detaljne informacije o redu vožnje i stajalištima koje se redovno ažuriraju. Jedini podatak na niškom sajtu je slika lošeg kvaliteta koja prikazuje gde linije saobraćaju (jgpnis.rs/linije/gradske-linije/).

detaljnije
Prijavljen

6. 10. 2021.

Ne radi osvetljenje Branka Krsmanovića 8

U ulici Branka Krsmanovića br. 8 vec više od mesec dana ne radi ulična bandera sa 2 svetiljke koja osvetljava nekoliko ulaza. Bandera se nalazi preko puta Dragstora RIČ kod podzemnih kontejnera.

detaljnije
Prijavljen

5. 10. 2021.

Voda tece vec mesec dana u ulici

Posalo sam vam snimak pre dvadesetak dana mozda i vise da je u ulici Petra Arandjelovica pukla cev. Objavili ste vest o tome sa cideo snimkom. Proboem nije resen i evo vec mesec dana voda ide niz ulicu

detaljnije
U obradi

15. 10. 2021.

opšti problemi

Neuredjeno bus stajalište

Na bus stajališta na Vizantijskom Bulevaru pored Lidla. postoji nadstrešnica ali je ista neupotrebljiva kada je kiša. Nije betonirani ni poplocana, neravna, prljava, nije u nivou sa ivičnjakom. Tu ne postoji trotoar pa je stanica bukvalno na livadi. Ne bezbedna i neuslovna

detaljnije
Prijavljen

4. 10. 2021.

Rupa

Ogromna rupa na krizanju Durlanske i Aleksinacke. Vise od godinu i po dana i samo se siri!!

detaljnije
Prijavljen

3. 10. 2021.

Rupa na ulici

Udarna rupa nalazi se na uglu Bozidarceve ilice i Vase Čarapića, tačno iznad poprabnog doma. Dubina rupe je ogromna, oko 30 cm, i moze se desiti da neko osteti svoje vozilo kao sto se meni desilo, jer se rupa ne vidi najbolje zbog neuredjenog zelenila koje dopire do pola ulice. Pre nekih mesec dana iz rupe je vise od 24 h izlazila voda.

detaljnije
Rešen

6. 10. 2021.

opšti problemi

Opasno igralište

Igralište za decu pored vrtića Slavuj je u haosu. polomljeno i nebezbedno. potrebna je hitna sanacija ili uklanjanje

detaljnije
Prijavljen

30. 9. 2021.

Nedostaju kamene kocke

Na keju ispod kafane Gusar nedostaje 30ak kvadrata kamene kocke,naverovatnije je ukradena i svakim danom je sve manje

detaljnije
Prijavljen

26. 9. 2021.

Kante u Nisu ne postoje!

Molim Vas pokrenite neki tekst zasto nam grad lici na geto, zasto je prljav, zasto nema nigde kante za djubre po gradu. Prodjite ulicama Vojvode Misica od Delte do Pevca. Ulica Dragise Cvetkovica. Deca se. Igraju u otpacima. Zasto?

detaljnije
Prijavljen

25. 9. 2021.

Opet problem sa vodom

Supovac opet nema vodu od jutros! I svakog dana u Supovcu nema vode bar po dva sata. Da li se zna zašto i čemu ove restrikcije svakog božijeg dana i kada će stati!?!?

detaljnije
Prijavljen

24. 9. 2021.

Ulična rasveta

U jednoj od prometnijih ulica na teritoriji grada Niša, Zaplanjskoj u naselju N.Tesla, i pored prijavljenog problema da od rampe pa do crkve, ne radi ni jedna sijalica, ne dolaze da poprave to.

detaljnije

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom