Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Prijavljeni problemi

deponija
divlja deponija
komunalni problemi
opšti problemi
problemi sa insektima
problemi sa snabdevanjem
smeće
udarne rupe
Prijavljen

2. 12. 2021.

Katastrofa od školskog ulaza u dvorište

Sramota je kako izgleda školski ulaz u dvorište OŠ Sveti Sava, đaci ga jedva koriste nakon kiše. Celo dvorište je ruglo i odavno zrelo za rekonstrukciju ali ulaz je ipak pobedio!

detaljnije
Prijavljen

1. 12. 2021.

Kao Školski ulaz u OŠ Sveti Sava

Sa moje tačke gledišta velika je sramota da ovako izgleda školski ulaz u OŠ Sveti Save... Šta više celo školsko dvorište je dotrajalo i zrelo za rekonstrukciju, ali ulaz je ipak pobednik obzirom da ga đaci jedva koriste posle kiše!

detaljnije
U obradi

1. 12. 2021.

opšti problemi

Povratak zaštitne ograde u ulici Svetolika Rankovića

Nakon rekonstrukcije ulice S. Rankovića nije vraćena zaštitna ograda koja je prethodno postojala. Više puta smo zvali parking servis- G-dja Ljubicu, koja je zadužena za ovakvu vrstu problema. Kontakt telefon:0694543100. Do sada sa njihove strane ništa nije preuzeto, pa smo prinudjeni da se obratimo vama kao medij koji izlazi u susret nama gradnja ima. Zaštitna ograda mnogo znači stanovništvu ovog kraja s obzirom da je ulica strma i vrlo je rizično kretati se zimi po snegu.

detaljnije
Prijavljen

30. 11. 2021.

Udarni krateri u Prvomajskoj ulici

U Prvomajskoj ulici preko puta kafane nalaze se 3 udarna kratera koji buše svaku gumu i krive svaku felnu već 7 meseci u nazad. Rupe su skoncentrisane u desnoj traci i na sredini što dodatno otežava obilaženje istih.

detaljnije
Prijavljen

30. 11. 2021.

Gradski prevoz

Na svim gradskim linijama su proređeni polasci, u proseku se čeka sat vremena, u autobusima je tolika gužva da ne može da se uđe. Ovo se dešava već nedeljama, u jgpniš navodno ne znaju ništa o tome i tvrde da se prevoz odvija po redu vožnje.

detaljnije
Prijavljen

30. 11. 2021.

Opasnost od povreda

Duboka rupa u N.R.Jovic,nalazi se na putu ka Johnson electricu.Kada je suvo vidljiva je(nocu tesko),cim padne kisa ili sneg popuni se i ne deluje kao duboka.Cesto ljudi prolaze tu,nije sigurno.Prilozena slika kad se rupa popuni kisom

detaljnije
Prijavljen

21. 11. 2021.

Divlja deponija

Neki nesavestan sugradjanin je bacio sut pored reke, verovatno od renoviranja stana.

detaljnije
Prijavljen

21. 11. 2021.

Problem sa banderom

Još pre nekog vremena je auto udario banderu i oborio je ispred ulaska u OŠ Radoje Domanović u ulici Sokolska (bivsa Bore Price). Nadležni u umesto bandere na to mesto su zasadili drvo, jer je verovatno bilo jeftinije… I sad je mračan prilaz školi i gimnastickom klubu, a tu je i vrtic i drveće sa velikom i gustom krošnjom i trebalo bi da bude bolje osvetljeno! Molim Vas vratite banderu na njeno mesto!

detaljnije
Prijavljen

21. 11. 2021.

Ugrožavanje dece ,omladine i studenata u saobraćaju

Doprinos gradskih vlasti ugrožavanju života dece u saobraćaju zbog nečinjenja , naime Beogradska ulica , trotoari i delom kolovoz , od Tehničkih fakulteta pa do OŠ Vuk Karadžić je pretvorena u parkimg za autobuse a tom ulicom se kreću učenici osnovne škole ,stednjih tehničkih škola ,studenti Tehničkih fakulteta , nastavnici i profesori i stanovnici bulevara Nikola Tesla. Zbog parkiranih autobusa na trotoare sa obe starane i na delu kolovoza uz trotoare svi oni su primorani da se kreću sredinom kolovoza gde i automobili koji ih direktno ugrožavaju,Ovo traje bveć nekoliko godina,naime od kada je Parking servis uklonio male automobile i stvorio prostor za autobuse.Gradske inspekcijske službe,saobraćajna policija i parking servis ne čine ništa da se autobusi uklone što se vidi iz dostavljenih slika.Ovakvo stanje je svakodnevno.Pošaljite vaše ekipe neka provere tačnost ovih tvrdnji i to više puta u toku dana.Volim Niš i njegove građane a posebno decu pa vam se i iz tih razloga obraćam.Sledeće obraćanje biće televizijama sa nacionalnom frekfencijom ako se ovo ne reguliše u korist bezbenosti pešaka u saobraćaju.Vaša mapa i ulica su sa starim slikama dok su tu mogli da se parkiraju mali automobili,sada više nije tako i nemože da se prodje trotoarima od autobusa.Pozdrav.

detaljnije
Prijavljen

19. 11. 2021.

Pun kontejner

Kontejner u centru Doljevca koji koristi policija, dom kulture, stambena zgrada i domaćinstva u tom području PREPUN u petak u 15 časova. Čiste ga jednom u 10 dana. Ili da se čisti češće, ili da se dodaju još jedan-dva kontejnera, jer ovo više nema smisla, mi skupljamo to smeće kad psi lutalice pocepaju kese i raznose. Pomozite

detaljnije

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom