Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:57, 23. 4. 2012.

Akcija "Da svi pomognemo"

fondacija vlade divac

Fondacija Ana i Vlade Divac, RTS i Visoki komesarijat UN za izbeglice pokrenuli akciju prikupljanja sredstava za rešavanje problema izbegličkih kolektivnih centara u Srbiji.

Fondacija Ana i Vlade Divac, Visoki komesarijat Ujedinjenih nacija za izbeglice i RTS pokreću akciju prikupljanja sredstava za rešavanje problema izbegličkih kolektivnih centara u Srbiji.

Akcija "DA SVI POMOGNEMO" trajaće do avgusta 2012. godine, a RTS je medijski pokrovitelj. Narednih šest meseci, SVI možete da pomognete novčanom ili donacijom u građevinskom materijalu. Prikupljenim sredstvima biće obezbeđen krov za neke od 2.500 raseljenih i izbeglih među kojima su i oni koji gotovo dve decenije žive u kolektivnim centrima u Srbiji.

- Nadam se da ćemo uspeti da napravimo veliki tim i da ćemo uspeti da pomognemo ljudima koji su još u kolektivnim centrima - rekao je Divac.

Fondacija Ana i Vlade Divac je do sada zbrinula 325 porodica kroz izgradnju zgrada za socijalno stanovanje i otkup seoskih domaćinstava za izbegla i raseljena lica.

Pridruzite se akciji slanjem SMS poruke na broj 2112 (sa svih mreža mobilnih operatora, vrednost poruke 100 din).

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte Fondaciju "Ana i Vlade Divac" na 011-3910-955, putem mail adrese [email protected] ili posetite sajt Fondacije.

 

Podeli sa prijateljima
Pronađite nas na: