Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Osnivač i klavijaturista "Leb i Sol"-a  u “15 minuta” - Etno, izvornu i duhovnu muziku moramo sačuvati

Na nedavno održanom festivalu umetničke muzike Constantinus nastupio je čuveni klavijaturista i jedan od osnivača grupe "Leb i Sol" Nikola Kokan Dimuševski. U emisiji “15 minuta” "Južnih vesti " govorio je o projektu "The Back Of Beyond", koji je predstavio Nišlijama u nalazištu “Medijana”, ali i o radu makedonske grupe, sazrevanju i tome da ne žele na sceni da glume mlađe verzije sebe.

  • Nikola Kokan Dimuševski

    Osnivač i klavijaturista "Leb i Sol"-a  u “15 minuta” - Etno, izvornu i duhovnu muziku moramo sačuvati

    Na nedavno održanom festivalu umetničke muzike Constantinus nastupio je čuveni klavijaturista i jedan od osnivača grupe " Leb i Sol" Nikola Kokan Dimuševski. U emisiji “15 minuta” " Južnih vesti " govorio je o projektu "T he Back Of Beyond" , koji je predstavio Nišlijama u nalazištu “Medijana”, ali i o radu makedonske grupe, sazrevanju i tome da ne žele na sceni da glume mlađe verzije sebe.

    detaljnije
  • Nikola Kokan Dimuševski

    Promocija ploče klavijaturiste i osnivača grupe "Leb i Sol" u subotu u Nišu

    Promocija gramofonske ploče The Back Of Beyond koji je sam komponovao, aranžirao i odsvirao jedan od osnivača i klavijaturista Leb i Sol-a Nikola Kokan Dimuševski, nekadašnji član originalnog sastatava grupe Leb i Sol, biće održana u subotu, 14. oktobra od 18 sati u Vinyl kafeu u Nišu. Izdanje sadrži 8 kompozicija i specifične su po tome što sadrže zvuke iz prirode, koje je muzičar sam sakupljao.

    detaljnije
Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: