Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:18, 23. 12. 2016.

| Društvo

Humanitarno takmičenje niških izviđača

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
jelka
Humanost niških izviđača; foto: Flickr, Johnny Lai, ilustracija

Igračke i slatkiši na poklon bolesnoj deci, biće predzadatak za sve poletarce i pčelice niških odreda koji će učestvovati na tradicionalnom takmičenju niških iziđača “Početarčeva novogodišnja jelka”, koje će u subotu biti organizovano u Osnovnoj školi "Kole Rašić".

Humanost će se, kažu u Savezu izviđača Niš, provlačiti kroz svaku nit takmičenja i planiranih disciplina.

Svako jato treba da kao predzadatak donese jednu igračku, a svaki član jata po jedan slatkiš, koji će nakon akcije biti uručeni deci koja će novogodišnje praznike, zbog bolesti provesti u Kliničkom centru Niš - kažu organizatori.

izviđački logo Najbolji takmičari biće nagrađeni; foto: Savez izviđača NišaPored humanosti, kažu u Savezu, cilj je da kroz takmičenje, igru i zabavu poletarci i pčelice obeleže kraj izviđačke godine i najavljuju da će najbolji među njima biti nagrađeni.

Biće organizovana štafeta, povetarac, poligon spretnosti, potraga za blagom, angry birds, kulturno-zabavni program, a cilj je i da se poletarci i pčelice što više i bolje upoznaju sa svojim novim drugarima i požele im nešto lepo u Novoj godini. Na kraju celokupne aktivnosti, Starešina Saveza izviđača Niša će najboljim učesnicima uručiti nagrade - navode u Savezu.

Akcija “Poletarčeva novogodišnja jelka” biće organizovana u Osnovnoj školi “Kole Rašić” u subotu 24. decembra, sa početkom od 11 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: