Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:17, 30. 10. 2016.

| Društvo

Na niški aerodrom sleteo prvi avion iz Dizeldorfa

Autor:V. M.Izvor:Južne vesti
Dočekan vodenim topovima; Foto: FB stranica Aerodrom "Konstantin Veliki"

Počeli su letovi na liniji Dizeldorf-Niš-Dizeldorf, a avioni kompanije “Ryanair” leteće za ovaj nemački grad četvrtkom i nedeljom.

Prvi avion iz Dizeldorfa sleteo je jutros na niški aerodrom, a prvi putnici ukrcali su se na let za ovaj grad iz Niša.

Od ponedeljka 31. oktobra počinju letovi za Bratislavu, dok se od utorka 1. novembra, kako najavljuju, uspostavlja redovna avio-linija za Milano.

Na ove dve linije takođe će leteti dva puta nedeljno – za Bratislavu ponedeljkom i petkom, a za Milano utorkom i subotom - najavili su sa aerodroma.

Podsetimo da ova irska niskotarifna aviokompanija od 4. septembra ima redovne linije do Berlina.

Ovaj prevoznik, kako su ranije istakli njegovi predstavnici, planira da u 2017. godini sa ove 4 linije preveze još 120.000 putnika.

Sa aerodroma „Konstantin Veliki“ već lete avioni mađarske niskotarifne kompanije “WizzAir” ka Bazelu, Malmeu, Memingenu, Ajndhovenu i Dortmundu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • bimmer

    13:20 // 31. 10. 2016.

    Uostalom, vazdusnom linijom je slicna udaljenost izmedju Nisa i Sofije, da li je isto sleteti na Sofijski aerodrom i na Niski? Kako bi bilo da neki prevoznik reklamira i prodaje karte do Sofije, a slece na niski aerodrom? I da kaze pa to je samo 60-tak km? A o tome koliki prtljag mozete poneti po ovim jeftinim kartama, i kolika je cena prevoza od Weeze flughafen-a do Dusseldorf-a, drugom prilikom

    • meda

      17:29 // 31. 10. 2016.

      Ocigledno da nikada ni do Sofije nisi putovao kad mislis da je 60km od Nisa, tako da su tvoji komentari o Dizeldorfu vise nego suvisni.

  • bimmer

    20:48 // 30. 10. 2016.

    U pitanju je aerodrom Weeze koji je na 100 km od Diseldorfa, a ne Dizeldorfski aerodrom. Potencijalni putnici bi mogli biti dovedeni u zabludu, i privuceni niskim cenama karata. Da biste stigli do Dizeldorfa, potrebno vam je bar jos 70-80 evra za ICE voz, a da ne govorimo da u osnovnu cenu karte nije uracunat prtljag. Ako zelite da ponesete torbu, makar i malu cena karte drasticno raste.

    • igor

      08:37 // 31. 10. 2016.

      jel to govoris iz iskustva ili sedis kuci i guglas mapu na kompu ai nemoras ad se vozis sa ICE imas i lokalne za 16-16 eur do glavne zel.stanice Dizeldorf a posle gde ti srce zeli

    • niki

      11:06 // 31. 10. 2016.

      Aerodrom je 60 km od Dizeldorfa, sto je pet puta manje nego od Nisa do Bg aerodroma. Takodje najeftinija karta sa Air Serbistan-om je oko 150 evra u jednom pravcu. Pa ti vidi sta ti je bolje.

  • Овца за шишање

    13:20 // 30. 10. 2016.

    Многи ћемо и даље да гмижемо, а ЊЕГОВИ ће да лете!

    • Oltre

      19:13 // 30. 10. 2016.

      Nemoj da si na kraj srca, prijatelju. Pa i mi ćemo jednog dana da proletimo. A oni nek (uz)lete malo, ima da nas brukaju napolju par godina, ali ko zna možda se kad vide nešto od sveta malo unormale.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: