Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:02, 8. 9. 2014.

Renoviran vrtić “Plavi čuperak”

vrtic Vrtić skoro 40 godina nije obnovljen; Foto:www.ntv.rs

Jedan od najstarijih niških vrtića “Plavi čuperak”, koji se nalazi u blizini pijace “Krive livade”, kompletno je obnovljen i danas je ponovo počeo sa radom. S druge strane, moguće je zatvaranje vrtića "Svitac".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Sasa

    20:43 // 8. 9. 2014.

    Prošle nedelje dr Jonic na jednoj tv reče: IDUĆE NEDELJE OTVARAMO NOVI VRTIĆ. Reče čovek i ostade živ. Kad ono renoviranje. Svaka čast. Čestitamo.

  • julija

    21:14 // 8. 9. 2014.

    Vrtic je sada prelep,moje dete ide u taj vrtic, zelim da pohvalim vaspitacice koje rade u njemu i da im pozelim uspesnu novu skolsku godinu

    • iva

      23:07 // 9. 9. 2014.

      DA,da vrtic je prelep a i vaspitni kadar na celu sa dr jonicem zasluzuje svaku pohvalu.Hvala sto mislite na nasu decu.

  • liliputanac

    23:53 // 8. 9. 2014.

    Za mesec ili dva kada pocne krov da prokisnjava u "novom vrticu" voleo bih da vidim medije da odu i snime to i da objave.Laz je da je sve uradjeno.Krov nije uradjen i nije resena kanalizacija.

  • miki

    06:05 // 9. 9. 2014.

    Kako laze ovaj jonic daje sve renovirano a ono sve nasminkano!

    • iva

      23:01 // 9. 9. 2014.

      Vrtic je komletno renoviran od vodovodne i kanalizacione mreze do plafona ,enterijer i eksterijer zasluzuju svaku pohvalu.Malisani ce uzivati,hvala Dr Jonicu za sve sto cini za nssu decu.

  • vaspitac

    06:21 // 9. 9. 2014.

    Lepo je renovirati vrtice ali Jonic ne radi to iz ljubavi prema deci vec-zna se.Ako ne placa hranu,materijal,struju,grejanje...a od tih para renovira,svima je jasno.Deca i radnici placaju sve to.

  • Jelena

    09:58 // 9. 9. 2014.

    Zgrada u kojo je vrtic u naselju Ratko Jovic je opstinska pa mi nije jasno kako opstina moze sama sebi da placa kiriju. Jedan renovira a drugi trajno zatvara iz neboluznih razloga.Sramota

    • Dr.Pravdić

      11:20 // 9. 9. 2014.

      @Jelena.Nelogično ali istina je nešto drugo u ovom slučaju.Grad nema novca da se raspiše konkurs i prime radnici za nov vrtić koji"čeka" upotrebnu dozvolu.Zato zatvaraju u nRJović i premeštaju ranike.

    • Sasa

      14:10 // 9. 9. 2014.

      Što znači da je dr Zoran Jonic po ko zna koji put uhvacen u laži. Na kraju će mu na opštu radost dece porasti nos kao Pinokiju.

    • Dr.Pravdić

      07:53 // 10. 9. 2014.

      @Saša.Što znači da gradski čelnici nemaju pojima o potrebama građana već skupljaju političke poene.Posle toga krivicu i nezadovoljstvo lako usmere ka direktorima javnih preduzeća i oni su uvek čisti

  • dz_abe

    14:16 // 9. 9. 2014.

    problem je sto je vrtic u Bjegovicu predimenzionisan i prale se pare, nije se mislilo pa sada problem - ovo im je najlakse resenje.
    Tako ce biti i sa skolom u NR Jovic za najvise godinu.

  • dz_abe

    14:18 // 9. 9. 2014.

    Neka se redakcija JV malo ukljuci u problem oko zatvaranja vrtica jer su roditelji krenuli u protest - proverite sta je sa tim.

  • branka

    16:54 // 10. 9. 2014.

    Svaka cast gospodinu Jonicu ovo nije prvii vrtic koji je on renovirao.Samo napred da u skorije vreme renovirate jos neki vrtic i otvorite novi.Za ovoliki grad potrebno je jos vrtica.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: