Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:10, 13. 5. 2014.

| Istražujemo

Nema reakcija na "nasledna" radna mesta u Toplani

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Toplana.jpg

Anketa
Iz Gradske kuće za sada nema javnih reakcija u vezi sa "naslednim" radnim mestima u niškoj Toplani, a iz Nadzornog odbora tog preduzeća najavljuju "diskusiju" o skandalu.

Novinari Južnih vesti za sada nisu uspeli da dobiju komentar povodom najnovijeg incidenta u Toplani, tačnije "naslednih" radnih mesta.

Gradonačelnik Zoran Perišić nije odgovarao na telefonske pozive, niti na SMS poruke, a njegov portparol Milan Cvetanović kaže da je gradonačelnik "jutros otputovao za Beograd".

Ni zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković nije bio voljan da komentariše, tvrdeći da ne zna o čemu se radi.

- Nemam pojma. Prvi put sada čujem. Mada, ja sam principijelno van te priče, neću da me niko prepozna tu... ne znam šta je bilo. Primao nove ljude? - rekao je Slavković.

Toplana Mobilni telefoni gradskog većnika resorno zaduženog za komunalne teme Miloša Banđura su bili nedostupni, a jedini ko je prihvatio razgovor sa novinarima je predsednik Nadzornog odbora Toplane Zoran Pavlović.

Pavlović kaže da će najverovatnije do kraja nedelje biti održana sednica tog tela, na kojoj će biti razmatrana sporna zapošljavanja.

- Lično, ostajem bez teksta. Nadzorni odbor će najverovatnije u toku ove nedelje da ima sednicu i tražićemo od direktora da se izjasni na osnovu čega zapošljava na ovakav način - kaže Pavlović.

Podsetimo, kako su Južne vesti juče objavile, u niškoj Toplani je poslednjih dana primljeno najmanje 5 novih radnika, a direktor je tvrdio da je reč o deci radnika koji su otišli u penziju ali uz uslov da im se zaposle deca.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Durlanac

    10:30 // 14. 5. 2014.

    Pa dobro bre jel neko normalan misli da toplani i ostalim JP zaista trebaju radnici? Pa tamo bi najbolje bilo zabraniti prijem sledećih 10 godina da bi se broj sveo na optimum.

  • mr

    23:22 // 13. 5. 2014.

    Kakva tragedija. Ovaj ili ova ALEKS da li misli na decu bez odgovarajuce struke i znanja, moze li posao bravara da obavi pravnik. Vazno da je iz familije. To cak ni u porodicnoj firmi je neodrzivo.

  • mr

    17:14 // 13. 5. 2014.

    Nalozi stizu "odozgo". Priznace direktor.
    Kakva deca radnika. Institut konkursa je spas za srbiju, ZAPOSLJAVATI NAJBOLJE.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: