Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:30, 3. 11. 2017.

| Istražujemo

U Opštini Pantelej ćute o funkcionerima koji vikendom putuju službenim kolima u Bugarsku

Autor:Stefan MarkovićIzvor:Južne vesti
putni nalog
Nešić ne zna gde je putovao pre mesec i po dana

Putni nalog za “škodu superb” kojom se usred neradnog dana predsednik Skupštine Opštine Pantelej Srđan Nešić odvezao do glavnog grada Bugarske i nazad, novinari Južnih vesti nisu dobili od Opštine, iako je Nešić tvrdio da ga poseduje, uprkos tome što se “ne seća što je putovao u Sofiju”.

Zvaničnim zahtevom za pristup informacijama od javnog značaja, novinari Južnih vesti su od Opštine Pantelej tražili kopiju Nešićevog putnog naloga za opštinsku “škodu” za nedelju 3. septembar, kada je Nešić zadužio taj auto, da bi se njime odvezao u Sofiju.

Međutim, iako su novinari zahtev poslali još 17. oktobra, odgovor iz Opštine Pantelej nisu dobili. Zbog toga su Povereniku za informacije od javnog značaja uputili žalbu na ćutanje ove gradske opštine.

Podsetimo, iz Opštine Pantelej novinarima su dostavili putni nalog za službenu "škodu", ali je taj nalog naslovljen na opštinskog vozača Gorana Popovića.

nešić Nešić slupao službao kola nakon povratka sa "Grozdobera" u Makedoniji; foto: Facebok/Opština PantelejNešić je ta kola zadužio u 8 sati ujutru i u Popovićev nalog upisao da ih je koristio “na lokalu” do 15 sati. Međutim, nakon toga, upisao je da je kola koristio do glavnog grada Bugarske i nazad od 12 do 23 sata.

Iako je to bilo nedavno, Nešić se nije sećao tog puta. Pa, brate b’e, pa ja, b’e… Sad, j***m li ga, 3. 9. gde sam, ovo… Ali sigurno da sam imao putni nalog - rekao je tada Nešić.


Opština nije dostavila putni nalog ni za putovanje kada je Nešić slupao "škodu"

Nakon Sofije, Nešić je, 10. septembra u društvu opštinskog odbornika Dejana Nikolića otputovao u Kavadarce u Makedoniji, kako je rekao, na Grozdober, a prilikom povratka u Niš, doživeo je saobraćajnu nezgodu.

Međutim, iz Opštine Pantelej, uprkos zvaničnom zahtevu za pristup informacijama od javnog značaja, novinarima Južnih vesti nije dostavljen putni nalog na Nešićevo ime, koji je tvrdio da poseduje.

Podsetimo, luksuznu “škodu” Nešić je slupao u Donjoj Vrežini, na raskrsnici ulica Dragutina Petkovića i Zorana Radosavljevića Čupe. Inače, prema policijskom zapisniku, krivac je vozač drugog automobila, koji je naleteo na opštinski, jer nije poštovao pravilo desne strane.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dr Teodora

    10:48 // 4. 11. 2017.

    Opštinska vlast u GO Pantelej je ispod civilizacijskog standarda. Potvrđuje se, svenarodno mišljenje u Nišu, da Opštine treba ukinuti.

  • пензионер марк

    20:16 // 3. 11. 2017.

    Па за њих је то нормално. Ћуте и раде како им се ћефне!!!! И нико им ништа не може јер припадају недодирљивим!!!

  • Numancia

    19:40 // 3. 11. 2017.

    Stara radikalska formula,kas nesto uprskas,cuti.Jel,sta nam mozete-NAROD je na izborima rekao svoje!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: