Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:28, 13. 3. 2012.

| Politika

Dr Perišić kandidat SNS za gradonačelnika Niša

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
zoran-perisic
dr Zoran Perišić

Poznati niški kardiolog i prvi čovek SNS u Nišu Zoran Perišić biće kandidat za gradonačelnika, odlučeno je tokom vikenda na konstitutivnoj sednici Gradskog odbora ove partije.

 

Dr Perišić kaže da SNS neće voditi posebnu kampanju za gradonačelnika, već da su kao prioritet postavljeni republički izbori.

- Kroz našu kampanju "Pokrenimo Srbiju" planiramo da kroz timski rad pokušamo da pokrenemo Srbiju od opština do vrha - kaže Perišić.

Niški odbor Naprednjaka izabrao je i četvoricu potpredsednika - Miloša Milovančevića docenta Mašinskog fakulteta, Dejana Jovanovića zamenika direktora Vojvođanske banke u Nišu, Ivana Hadžiđorđevića i advokata Srđana Aleksića.

Sednici su prisustvovala i trojica članova predsedništva stranke, Borislav Pelević, Marko Adlagić i Bratislav Gašić.

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ruzica Djokic

    20:37 // 20. 3. 2012.

    Samo napred, sns jedini moze da skloni ove zute sa vlasti, unistili su zemlju za zadnje 4 godine vise nego Milosevic za 10, samo ledja da im vidimo!

  • Marko Dinic

    19:39 // 20. 3. 2012.

    Drago mi je sto se posle drugog vremena u Nisu pojavljuju neka nova lica u politickom zivotu. Ikreno se nadam da ce pobediti novi ljudi i nova politika, jer ako na vlasti ostanu ovi aktuelni, strah me je i da pomislim kako cemo tek ziveti za godinu ili dve.

  • danijel

    01:01 // 19. 3. 2012.

    Mislim, da sns nije dobro rešenje za ovaj Niš.Muka mi je od doktora na važnim funkcijama.Za ovog kolaju priče da je svojoj ljubavnici koja je glavna sestra na klinici dok je on bio načelnik iste isplaćivao platu od 200.000 dinara.Žalosno je samo što je Ds kriva za sve pa se eto tek tako pruža prilika i ovakvim ljudima

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: