Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:07, 30. 9. 2013.

| Politika

Niški funkcioneri na dve stolice

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
490x370-Srdjan-Savic.jpg
Srđan Savić, arhivska fotografija

Ukoliko Skupština Grada prihvati predlog Odbora za imenovanje, najmanje četvoro javnih funkcionera dobiće još po jednu "fotelju".

Tako je SPS za člana Nadzornog odbora JP "Niška televizija" predložio aktuelnog predsednika niške Opštine Pantelej Srđana Savića.

Istovremeno Savićeva partijska koleginica i direktorka Niškog kulturnog centra Bojana Simović predložena je za člana Školskog odbora Osnovne škole "Branko Miljković".

Vredi pomenuti da je reč o školi u kojoj je Simović radila do prošle godine kada je postavljena za direktora NKC, a da joj tamo i dalje miruje radni odnos.

Bojana Simović Bojana Simović

Još jednu funkciju mogao bi da zaduži i aktuelni v.d. direktor "NišStana" Nenad Hafner kog je takođe SPS predložio za člana Školskog odbora Ekonomske škole.

Milan Nikolić Milan Nikolić; Foto: DSSSporan bi mogao da bude i izbor odbornika Skupštine Opštine Medijana i funkcionera DSS Milana Nikolića, koji je u ime zaposlenih predložen za člana Nadzornog odbora JKP "Parking servis".

Na primedbu članova Odbora za imenovanje iz opozicionih "Niške priče" i "Koalicije za Niš" predsednik Odbora Dejan Jovanović (SNS) obrazložio je da "direktnog sukoba interesa" u ovim kadrovskim rešenjima nema.

- Njih su predložile njihove stranke. Ako budu izabrani oni će imati obavezu da od Agencije za borbu protiv korupcije zatraže dozvolu. Ako je dobiju, ostaće. Ako ne, rešećavaćemo dalje - rekao je Jovanović.

Ova kadrovska rešenja već su uvrštena u dnevni red Skupštine Grada čija je sednica zakazana za sredu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dejan Jovic

    21:42 // 2. 10. 2013.

    Iako je cerku zaposlio u Jugoistok resio covek da i on zasedne u isti. G-din zamenik gradonacelnika, dir. Blok-signala a sada i clan Skupstine Jugoistoka.A da i dir. klinickog takodje.Svaka im cast.

  • cica

    19:29 // 1. 10. 2013.

    Kako politoka menja coveka?

  • Sanjalica

    16:13 // 1. 10. 2013.

    U SPS-u treba doci do smene generacija i prinudno oterati kolekcionare funkcija a boga mi ima ih puno. Jedno tako ta stranka moze uspeti da ne padne ispod cenzusa na lokalu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: