Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:09, 8. 6. 2012.

| Politika

Perišić: Nastavak razgovora u subotu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
perisic
dr Zoran Perišić

Predsednik niškog odbora SNS doktor Zoran Perišić rekao je Južnim vestima da će pregovori sa potencijalnim koalicionim partnerima najverovatnije biti nastavljeni u subotu.

Srpska napredna stranka je prvu rundu pregovora sa potencijalnim koalicionim partnerima obavila još 1. juna. Od tada nije bilo nikakvih zvaničnih razgovora, ali kako kaže doktor Zoran Perišić, to bi moglo biti promenjeno već sutra.

- Da budem iskren, već u subotu će najverovatnije doći do razgovora sa svim delegacijama. Neće biti kao prošlog puta kada su bili uključeni i mediji, ali ja planiram da u subotu ponovo razgovaram sa svima – rekao je Južnim vestima Perišić.

Prvi čovek niških naprednjaka bio je u Beogradu na sastanku Glavnog odbora stranke. Glavni odbor je rezultate izbora, ali i pregovora, prema rečima Perišića, ocenio pozitivno. Kako ističe kandidat SNS za gradonačelnika Niša, nikakvih smernica o toku pregovora, iz centrale stranke nije bilo.

- Postoji vertikalna hijerarhija stranke koja se mora poštovati, ali odluke o toku pregovora su na gradskom odboru stranke – bio je jasan Perišić.

On istakao da će se razmotriti i opcija da se u pregovore uključe i Ujedinjeni regioni Srbije. Još jednom je ponovio da jedinu stranku koju SNS ne vidi kao potencijalnog partnera je Demokratska stranka.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • jadni mi Nislije

    07:35 // 11. 6. 2012.

    Eee Perisicu nisi valjda podlego ucenama Mileta Ilica! Bogami strasno je ako si pustio bananu i URS da prezive,pa zar nevidis da ce buduca vlada da ih hapsi i Jorgovanka i Tadic se spremaju za to a ti u vlast sa URS! SRAMOTA!!!

  • Ser Ferguson

    02:01 // 11. 6. 2012.

    Ne znam zasto SNS prihvata ucene Mileta Ilica, ako SPS insistira na koaliciji sa URS, pustite ih neka probaju da naprave vecinu, da vidimo ko bi snjima usao u pricu. A ako nedaj boze se sklopi koalicija na republici SPS-DS, za dva meseca ce se prekonponovati i vlast u Nisu i SNS ispada iz igre. U svakom slucaju SNS ce biti na gubitku i to velikom....

  • Toxic

    19:17 // 10. 6. 2012.

    Gospodo koga vi to zavaravate kada se zna da vi bez Beograda ne mozete nista da se dogovorite.
    Sto znaci kako se Beograd dogovori vi cete to samo da aminujete,to se odnosi na kompletnu politicku scenu u Nisu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: