Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:27, 18. 4. 2012.

| Politika

Prokuplje: SNS podnosi prijave protiv DS-a

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
Dr Darko Laketic JUZNE VESTI
Dr Darko Laketić, predsednik SNS Prokuplje

Predsednik prokupačkog SNS-a dr Darko Laketić najavio je da će ta stranka podneti krivične prijave protiv određenog broja visokih funkcionera lokalnog DS-a, jer su telefonom, u više navrata, pretili članovima SNS-a u Prokuplju.

On je naglasio da imaju stenogram tih razgovora u kojima članovi prokupačkog DS-a iznose uvrede, psuju i prete batinjanjem članovima SNS-a i da će te snimke predati policiji.

- U cilju istrage koja se sprovodi nećemo iznositi imena članova SNS-a koji su dobijali pretnje, niti osumnjičenih. Ono što mogu da kažem je da su to osobe koje lično poznaju naši oštećeni članovi. Nadamo se da će policija uraditi ono što je u njenoj nadležnosti, odnosno sprovesti istragu - naglasio je Laketić.

On dodaje da su pretnje počele nakon akcije prokupačkog SNS-a u kojoj su deljeni flajeri građanima, a u kojima se govorilo o zloupotrebi aktuelne lokalne vlasti.
 


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sreten Ranđelović

    22:06 // 25. 4. 2012.

    Nisam član nijedne političke stranke. Međutim građani Prokuplja mora dobro znati, da DS na čelu sa Tadićem, koji je podneo ostavku na mesto presednika Srbije i u ostupnu izjavu napisao, da se sramuje što nije ispunio predizborna obećanja pre svoga mandata, i da će se ubuduće posvetiti samo svojoj porodici. Nije prošlo ni nekoliko dana, a on se dao u trku za presednika Srbije. Recite mi onda kakav je to karakter. Ukoliko dobije mandat još 4 godina Srbija će ostati i bez Vojvodine Ii Raške( Sandžak)
    Zato ne budite više naivni i dajte svoj glas po svojem prepičanju, bilo za koju stranku, osim za DS, ali Tadića. Tadić nije nikakav patrita, on radi po diktaku Amerike, EU i prijatelja Mila Đukanovića.

  • Tamara

    22:35 // 23. 4. 2012.

    Doktor Darko Laketic je najbolji izbor za gradonacelnika Grada Prokuplja.

  • zare

    01:37 // 19. 4. 2012.

    isto, ali drugo pakovanje...ds i sns

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: