Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:59, 1. 11. 2013.

| Sport

Banković 2 godine van fudbala

Autor:B.Z.Izvor:Južne vesti
490x370-490x370-zoran-bankovic.jpg
Zoran Banković kažnjen zbog incidenta na utakmici sa Vojvodinom

Bivši potpredsednik Radničkog Zoran Banković kažnjen je sa 2 godine zabrane obavljanja poslova u fudbalu zbog incidenta na meču sa Vojvodinom, prenosi Sportski žurnal.

Prema pisanju beogradskog medija, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije rigorozno je kaznila bivšeg potpredsednika zbog neovlašćenog ulaska u restriktivni prostor na utakmici 6. kola Superlige protiv Vojvodine.

Južnim vestima u Fudbalskom savezu nisu mogli da potvrde ovu informaciju jer nema nikog od predstavnika Disciplinske komisije, a da će više informacija imati u ponedeljak.

Banković se, nakon što je sprečen fizički kontakt, samo verbalno obračunao sa sudijama, a FSS ga je zbog tog incidenta udaljio iz fudbala na 2 godine.

Disciplinska komisija suspendovala je ranije i Darka Bulatovića zabranom vršenja funkcije predsednika Radničkog na 4 meseca, takođe zbog ulaska u restriktivni prostor i verbalnog sukoba sa sudijom na utakmici 5. kola sa OFK Beogradom.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • sugradjanin

    16:55 // 3. 11. 2013.

    Bavi se,Bankovicu,zidanjem,tamo nema fer pleja.

  • cica

    16:47 // 3. 11. 2013.

    Giospodine Bankovicu,ni kao fudbaler niste pokazivali smisao za fer plej pa to ne mozemo ni sada ocekivati od Vas.Na najgori moguci nacin dajete primer svojim igracima i "reprezentujete" nas grad.

  • Ogorceni

    10:39 // 3. 11. 2013.

    Gradjevinska mafija...
    Ispitajte ko ga stiti i za kolike pare, eto, preko njega i njegovih sudskih postupaka mogo bi dobar deo korupcijskog klana da se iskoreni.

    Nek nam je sa srecom

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: